Провідний китайський виробник Meizu випустив копію AirPods Pro за приємною ціною

12 січня 2021, 12:55
Окрім дизайну, що нагадує AirPods Pro, Meizu Pop Pro пропонують автономність до 20 годин і просунуту систему шумозаглушення.
Провідний китайський виробник Meizu випустив копію AirPods Pro за приємною ціною
Представлені навушники Meizu POP Pro / Gizmochina

Китайський виробник смартфонів Meizu вирішив нагадати про себе, випустивши свої перші бездротові навушники з функцією активного шумозаглушення третього покоління, що знижує чутність зовнішніх звуків до 35 дБ.

Новинка отримала назву Meizu Pop Pro, зовнішній вигляд яких дуже нагадує AirPods Pro від Apple – це стосується як самих навушників, так і чохла для зарядки.

Навушники оснащені 10-мм динаміками та забезпечують до шести з половиною годин музики або до чотирьох з включеним шумодавом. Загальний час автономної роботи з урахуванням підзарядок від кейса становить 20 годин. Також Meizu Pop Pro отримала функцію швидкого сполучення зі смартфонами після вилучення пристрою з зарядного кейса, сенсорне управління і підключення в один клік.

відео дня

У Китаї Meizu Pop Pro почнуть продаватися з 12 січня за 499 юанів (близько 2175 грн), а незабаром вони повинні з'явитися і на торгових майданчиках по типу AliExpress.

Провідний китайський виробник Meizu випустив копію AirPods Pro за приємною ціною

Раніше стало відомо про плани Apple випустити здешевлену версію повнорозмірних навушників AirPods Max.

Очікується, що майбутня модель може коштувати близько 350 доларів або понад 9999 грн. З такою ціною здешевлена версія AirPods Max зможе скласти конкуренцію популярними моделями типу Sony WH-1000xm4 і Bose QuietComfort 35 II.

Компанія планує внести деякі зміни для здешевлення навушників - зокрема, наголов'я з нержавіючої сталі й вушні чашки з анодованого алюмінію замінять пластиком. Це вирішить не тільки проблему дорожнечі, але і питання ваги, оскільки оригінальна версія AirPods Max через своїх матеріалів здається досить важкою. При цьому прийдешня новинка все так же буде володіти всіма ключовими функціями: активне шумозаглушення, просторовий звук і 20-годинну автономність.

Нагадаємо, перші повнорозмірні навушники Apple анонсували 8 грудня 2020 року, а їх фактичні продажі в Україні стартували 25-го числа. Новинка є першими навушниками компанії закритого типу. Як йдеться в офіційному описі продукту, завдяки даній конструкції та чіпу H1, вони здатні виконувати до 9 мільярдів операцій в секунду і забезпечувати "революційну якість звуку".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти