Apple готує відразу дві нові моделі iPhone SE та AirPods Pro з оновленим дизайном – ЗМІ

10 січня 2021, 21:17оновлено 26 березня 2021, 15:26
Прем'єра пристроїв очікується у квітні поточного року.
Apple
Apple готує нові моделі iPhone SE і AirPods Pro / Reuters

Технологічний гігант Apple готує до виходу відразу дві нові моделі бюджетної лінійки смартфонів iPhone SE і нові бездротові навушники AirPods Pro з оновленим дизайном, повідомляє японський портал MacOtakara.

Подробиць про новинки поки небагато. З чуток, Apple випустить дві моделі iPhone SE третього покоління – одна з них буде базова, а друга – з приставкою Plus. Їх прем'єра очікується рівно через рік після 4,7-дюймового iPhone SE – у квітні цього року.

В листопаді минулого року інший Інсайдер Мін-Чі Куо, відомий точними прогнозами про майбутні продукти Apple, заявляв, що iPhone SE 3-го покоління буде володіти екраном на 6,06" і дактилоскопічним сканером Touch ID, а також отримає здвоєну камеру і зможе повноцінно функціонувати в 5g-мережах.

відео дня

Що стосується AirPods Pro, то навушники стануть компактніше і позбудуться ніжки (подовженої частини), яка стирчить з вуха. За даними інсайдерів, дизайн пристрою буде схожий на більшість TWS-моделей. Крім того, очікується оновлення фірмового у кейса – його розміри становитимуть 21×46×54 мм проти 21×45,2×60,6 мм у поточної моделі.

Apple готує відразу дві нові моделі iPhone SE та AirPods Pro з оновленим дизайном – ЗМІ
The iPhone SE 3 / Прототип

Раніше в мережі з'явилися перші подробиці про новий iPhone 13. За інформацією джерел, у 2021 році Apple представить чотири флагманських смартфони, як і минулого року: iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і Pro Max.

Повідомляється, що всі пристрої збережуть поточний дизайн з плоскими гранями та вийдуть в тих же розмірах. Головною відмінністю наступного покоління від поточного стане покращений надширококутний сенсор. Його апертуру збільшать з f/2.4 до f/1.8, що дозволить захоплювати більше світла і робити якомога якісніші знімки в умовах недостатньої освітленості.

Очікується, що компанія Apple владнає всі проблеми з постачанням та повернеться до колишнього графіку випуску айфонів, а тому проведе традиційну презентацію у вересні, а не в жовтні, як торік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти