Epic Games купує студію Mediatonic – творців хітового Fall Guys

3 березня 2021, 16:00оновлено 24 березня 2021, 16:58
Розробники обіцяють, що королівська битва залишиться доступна для покупки в Steam і PS Store,
fall guys
Epic Games купила творців Fall Guys / The Verge

Компанія Epic Games оголосила про покупку видавництва Tonic Games Group, частиною якого є британська студія Mediatonic – творці гучного хіта Fall Guys: Ultimate Knockout.

Представники студії відзначили, що гра як і раніше буде доступна в Steam і PS Store, а всі наступні оновлення також будуть виходити там. Влітку гру також випустять на Nintendo Switch, Xbox Series і Xbox One.

Разом з цим Mediatonic хоче впровадити в Fall Guys деякі функції, доступні в Fortnite і Rocket League – наприклад, систему облікових записів, кроссплей і режим "загін проти загону". Студія також натякнула, що в майбутньому Fall Guys може стати умовно-безкоштовною – без акційних пропозицій ціна на гру варіюється від 275 грн до 489 в залежності від платформи.

На цю мить в стінах студії ведеться робота над четвертим сезоном Fall Guys, користувачі якого стануть гостями віддаленого майбутнього, а саме – 4041 року. Точну дату старту нового сезону ще не оголосили, але враховуючи, що кожен з них йде приблизно три місяці, оновлення має з'явитися досить скоро, імовірно, в середині березня.

Нагадаємо, що Fall Guys – це мегапопулярна багатокористувацька онлайн-битва без правил за участю до 60 гравців і лише одним переможцем, якому вдасться пробитися до фінішу крізь нестримний хаос. Гра пропонує кілька різних режимів з абсолютно різними умовами. Втім, основна мета завжди одна – залишитися якомога вище, ніж всі інші гравці, що принесе корону і перемогу в раунді.

Тим часом в сервісі Epic Games Store безплатно роздають пригодницьку хорор-стратегію Sunless Sea від студії Failbetter Games.

У Sunless Sea гравець бере на себе роль капітана пароплава, який плаває по підземному морю, відвідуючи різні острови та намагаючись не погубити свою команду і себе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти