Кодзіма працював над ексклюзивним хорором для Stadia – його скасували

28 лютого 2021, 18:21оновлено 24 березня 2021, 17:03
Kojima Productions працювала над епізодичним хорором, який повинен був вийти ексклюзивно на Google Stadia, використовуючи особливості хмарних технологій.
Death Stranding
Google скасувала гру Хідео Кодзіми / Death Stranding

На просторах Інтернету продовжують з'являтися подробиці внутрішньої кухні Google Stadia після недавнього закриття власних студій корпорації, які за півтора року так і не випустили жодної гри.

Джерела порталу VGC розповіли про низку скасованих проєктів для хмарного сервісу, серед яких, раптово, виявився епізодичний хорор від легендарного Хідео Кодзіми, проте угоді у 2020-му з невідомих причин завадив глава Stadia Філ Харрісон.

Цілком можливо, що мова йде про проєкт, яким геймдизайнер почав займатися незабаром після виходу Death Stranding. Сам Кодзіма описував гру як "щось середнє між грою і фільмом, чого ніхто ще не бачив". За інформацією джерел видання, Kojima Productions мала намір зробити справжню революцію в хмарному геймінгу. Навесні минулого року Кодзіма як раз розповідав, що його наступну гру скасували, чим він прямо-таки "розлючений".

відео дня

Крім того, у матеріалі повідомляється про скасування ще чотирьох проєктів:

  • Продовження Journey to The Savage Planet було скасовано раніше цього місяця разом із закриттям внутрішніх студій Stadia;
  • Мережева екшен-гра під кодовою назвою Frontier від продюсера Assassin's Creed і Splinter Cell Франсуа Пеллан;
  • Гра від студії Ю Судзукі (Shenmue, Outrun);
  • Музична гра від студії Harmonix, яка була практично завершена. Ліцензія на музику була однією з проблем ще до зупинки розробки.

Раніше Кодзіма офіційно підтвердив роботу над своїм наступним проєктом. На цю мить гра знаходиться на ранній стадії розробки, але про що вона саме, невідомо. Велика ймовірність, що маестро робить гру на базі оригінальної IP.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти