Творці S.T.A.L.K.E.R. 2 підготували приємний сюрприз для своїх шанувальників

4 лютого 2021, 15:43оновлено 4 лютого 2021, 16:28
Українська студія GSC Game World опублікувала нову музичну композицію з гаряче очікуваного постапокаліптичного шутера.
S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC
S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC

Творці вітчизняного довгобуду S.T.A.L.K.E.R. 2 з GSC Game World запропонували всім шанувальникам оцінити нову атмосферну музичну композицію з гри, що отримала назву "Zone Dreams".

Це вже четверта за рахунком композиція з саундтрека Сталкера 2, з якою гравцям дозволили ознайомитися. Композитором же гри виступить нова для серії людина, але зі значним досвідом – Ярослав Одрін.

Разом з роликом автори опублікували невелике звернення:

Зона – місце таємниче і мінливе. Ніколи не знаєш, скільки займе шлях. Тиждень, два, місяць? А головне – повернешся чи живим?

Куди заведе дорога? Йдеш на Плато, а потрапив в катакомби. Йшов на звалище – вийшов до табору бандитів. А кого на допомогу кликати?

Так і живемо. Йдеш в нікуди й не знаєш, коли повернешся. А якщо згинеш... Про це краще і не думати. Може, нас і не існує давно – і ми всього ми всього лише тіні в сумних снах.

30-го грудня українська студія GSC Game World показала перший геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 – у ролику головний герой гри Скіф під музику групи "Сплін" біжить по напівзруйнованій будівлі та ловить сигнал на кишеньковому комп'ютері.

Слідом за трейлером розробники офіційно підтвердили, що вітчизняний довгобуд не вийде на ігровій консолі Sony PlayStation 5. Реліз гри відбудеться "тільки на ПК і Xbox Series X|S".

Нагадаємо, що спочатку гра була анонсована 13 серпня 2010 року для ПК і сьомого покоління консолей, а вихід планувався у 2012 році, проте в грудні 2011-го року робота над проєктом була зупинена разом з розпуском команди розробників. Повторний анонс про відновлення розробки ігри відбувся 15 Травня 2018 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти