Опубліковано перший геймплейний трейлер вітчизняного довгобуду S.T.A.L.K.E.R. 2

31 грудня 2020, 13:00оновлено 31 грудня 2020, 14:34
Точної дати виходу гри поки не оголошено.
S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC
S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC

Під кінець року українська студія GSC Game World підготувала приємний сюрприз: перший тизер геймплея вітчизняного довгобуду S.T.A.L.K.E.R. 2 на рушії гри.

У ролику головний герой гри Скіф під музику групи "Сплін" біжить по напівзруйнованій будівлі та ловить сигнал на кишеньковому комп'ютері.

Розробники повідомляють, що трейлер повинен передати відчуття, які геймери отримають від гри – швидку зміну декорацій, зловісні пейзажі та почуття небезпеки, від якої неможливо сховатися.

Природно, не обійшлося без курйозів. Навіть попри те, що цей трейлер є ексклюзивним для порталу IGN, між журналістами та студією CGC Game World виникло непорозуміння. Згадка 2021 року як офіційно вікно релізу виявилося всього лише здогадкою IGN.

Сталкер 2 - перший геймплей

Нагадаємо, що остання частина серії — "S.T.A.L.K.E.R.: Поклик Прип'яті" — вийшла в жовтні 2009 року, після чого у 2010 році була анонсована друга основна гра серії. Передбачалося, що S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде у 2012 році, проте в грудні 2011 року було оголошено, що розробка зупинена. Команду розробників гри звільнили, а колишні співробітники GSC Game World заснували студію Vostok і зайнялися створенням постапокаліптичного онлайн-шутера Survarium. Проте в травні 2018 року генеральний директор компанії GSC Game World Сергій Григорович повідомив, що компанія знову розробляє гру.

Перший трейлер гри, нагадаємо, був представлений на минулому Xbox Games Showcase. Гравців чекає повноцінний відкритий світ, а нова версія системи A-Life буде працювати таким чином, що Зона почне жити своїм життям — навіть без участі самого гравця. Сюжет при цьому буде гілкуватися, а кінцівок очікується кілька.

Раніше розробники поділилися новим відео з гри, в якому показали шляхопровід "Прип'ять-1" у двох станах — до і після катастрофи на АЕС.

S. T. A. L. K. E. R. 2 вийде спочатку на Xbox Series X і РС, а потім вже на PS5. На старті її отримають передплатники Xbox Game Pass. Точна дата виходу поки залишається невідомою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти