Творці Dirt випустять для iOS і Android перегони з консольною графікою

14 березня 2021, 12:33оновлено 24 березня 2021, 14:28
Розробники обіцяють графіку високого рівня, а також локації міст в масштабі 1:1 і більше сотні ліцензованих спорткарів,
Творці Dirt випустять для iOS і Android перегони з консольною графікою
Анонсовано Racing Master для мобільних пристроїв / Codemasters

Британська студія Codemasters, відома за перегонами GRID і серії Dirt, планує випустити реалістичний перегоновий симулятор під назвою Racing Master. Нова мобільна гонитва створена на топовому движку Unreal Engine 4 і буде доступна на Android і iOS.

Розробники обіцяють графіку високого рівня, а також локації міст в масштабі 1:1 і більше сотні ліцензованих спорткарів, серед яких Lamborghini, Porsche, Ferrari, Aston Martin та інші.

Гра дозволяє змагатися один з одним в різних містах. Ботів і одиночного режиму не передбачається – брати участь будуть виключно живі гравці в кількості семи осіб. Крім того, у гравців буде на вибір аркадний і реалістичний режим управління, а також прокачування автомобілів за допомогою запчастин реальних брендів. Відзначається, що представлені в грі машини можна покращувати за допомогою запчастин від реальних виробників.

Чи буде в грі донат, поки що невідомо. Тестування Racing Master на iOS і Android пройде в березні – записатися на нього заздалегідь можна через офіційний сайт гра. Терміни повноцінного релізу розробники поки не готові назвати.

Трейлер Racing Master

А для тих, хто скучив за великими перегонами, раніше на цьому тижні в сервісі Steam відбувся реліз однієї з найкращих перегонів десятиліття Forza Horizon 4. Це перша частина перегонової серії Microsoft, яка зарелізнулась в онлайн-магазині Valve.

Нічого нового в аркаду не додали – ця та ж четверта частина з усім доступним додатковим контентом, який вийшов на платформах Microsoft до цього. Крім того, покупці в Steam зможуть грати з власниками Xbox Series і Xbox One, а також Windows 10-версії для Microsoft Store.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти