Мережевий режим Watch Dogs: Legion нарешті став доступний на ПК

21 березня 2021, 15:12оновлено 24 березня 2021, 14:08
Як і на консолях, тактичні кооперативні операції додадуть лише наступного тижня, 23 березня.
watch dogs
Мультиплеєр Watch Dogs: Legion вийшов на ПК / Ubisoft

Видавництво Ubisoft оголосило про запуск мережевого режиму хакерського екшену Watch Dogs: Legion для персональних комп'ютерів. Нагадаємо, що на консолях мережевий режим вийшов ще 9 березня.

Онлайн розрахований на спільну гру: до чотирьох друзів можуть виконувати спільні завдання, брати участь в нових спецопераціях або битися на арені для ботів-павуків, де кожен сам за себе.

Також гравцям доступні тимчасові випробування і невеликі завдання для одиночного проходження. Повинні були ще додати режим "Вторгнення" (коли один гравець відправляється у світ іншого, після чого комусь із них доведеться померти), але через проблеми він з'явиться лише 23 березня. Саме оновлення безплатно для всіх власників оригінальної гри.

Нагадаємо, що реліз нової частини хакерської пісочниці відбувся в кінці жовтня 2020-го на консолях PlayStation і Xbox, а також ПК. Головна її відмінність від попередніх двох частин хакерської саги у відкритому світі полягає в тому, що тепер гравець може вибрати для себе як протагоніста будь-якого жителя ігрового міста.

Для всіх охочих ознайомитися з Watch Dogs: Legion доступні наступні пропозиції:

Watch Dogs: Legion - трейлер мультиплеєра

Раніше ми повідомляли, що в Раді готуються ввести податок для інтернет-гігантів на кшталт Google, EGS і Steam. Потенційно це означає значне зростання цін на цифрові ігри (ймовірно на 20%).

На цю мить так званий "податок на Гугл" існує в 60 країнах світу, серед яких країни ЄС, Великобританія, Росія, Білорусь. Ще кілька країн, серед яких Ізраїль і Китай, збираються ввести такий же податок найближчим часом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти