Реліз очікуваного платформера Psychonauts 2 відбудеться вже дуже скоро

6 травня 2021, 14:45
Гра вийде на Xbox Series, Xbox One, PS4 і ПК, а також з'явиться в бібліотеці Xbox Game Pass.
 YouTube Psychonauts 2
Psychonauts 2 отримала сторінку в Microsoft Store / Double Fine

Анонс довгоочікуваного платформера Psychonauts 2 відбувся ще у 2015 році в рамках The Game Awards, проте з того часу гра рідко потрапляла в новинні радари, за винятком оголошення про її перенесення.

Втім, попри відсутність точної дати релізу, сьогодні вночі гра Double Fine стала доступна для попереднього завантаження на консолях Xbox. Надалі виявилося, що це помилка, але можна з упевненістю сказати, що реліз гри не змусити себе довго чекати.

Psychonauts 2 є прямим продовженням культової гри, що розповідає про психонавта Разпутіна, який подорожує по свідомостях різних людей і живих істот, допомагаючи їм впоратися з власними травмами. І хоча Double Fine поки не розкриває всіх секретів, гравців абсолютно точно чекають нові подорожі у світ підсвідомості: в минулих трейлерах вже показали кілька локацій і головоломок, а ще битви з "внутрішніми цензорами" – шкідливими мешканцями розуму.

Прийдешній вихід Psychonauts 2 обіцяє порадувати як і фанатів, так і просто любителів 3D платформерів, які останнім часом виходять нечасто. А для тих, хто з серією не знайомий, це – прекрасний привід пройти першу частину: гра прекрасно збереглася і не розгубила свого шарму. До речі, власники консолей сімейства Xbox і підписки на Game Pass вже наступного тижня зможуть оцінити гру без необхідності купувати її

Трейлер Psychonauts 2

Раніше ми зібрали велику замітку, в якій розповіли про головні ігрові новинки травня. Вже цієї п'ятниці, 7 травня, вийде найочікуваніший проєкт сезону, якщо не року взагалі: Resident Evil Village.

Через тиждень очікується прем'єра головного ремастера року – Mass Effect: Legendary Edition, а ще через пару днів відбудеться реліз масштабного доповнення для космосіма Elite Dangerous:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти