Анонсовано Ark 2 – боротися з динозаврами в продовженні культової гри буде сам Він Дізель

11 грудня 2020, 20:03оновлено 11 грудня 2020, 21:21
Також гра отримає анімаційний серіал.
Анонсовано Ark 2 – боротися з динозаврами в продовженні культової гри буде сам Він Дізель
Кадр з Ark 2 / Studio Wildcard

На церемонії The Game Awards 2020 розробники з Studio Wildcare анонсували продовження популярної сурвайвал-пісочниці Ark, в якій з'явиться зірка фільмів "Форсаж" Він Дізель, з усією властивою йому лисою брутальністю.

На цю мить у гри немає навіть приблизної дати виходу, а її розробка знаходиться ще на дуже ранній стадії. Однак, голова маркетингового відділу Xbox Аарон Грінберг вже встиг підтвердити, що проєкт стане консольним ексклюзивом Xbox Series X / S.

Перша частина багатокористувацького симулятора була випущена у 2017 році. Гра була добре прийнята критиками, а гравці полюбили її за величезну свободу дій.

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Ark 2-дебютний трейлер

Також стало відомо, що паралельно з виходом Ark 2 готується й адаптація гри у вигляді анімаційного серіалу, в озвучуванні персонажів якої візьмуть участь – вже згаданий Він Дизель, Рассел Кроу, Девід Теннанта та Елліот (колишня Еллен) Пейдж.

Ark-трейлер анімаційного серіалу

Нагадаємо, що на цю мить відразу в трьох головних сервісах цифрової дистрибуції Epic Games Store, Steam і PlayStation Store проходять тематичні розпродажі під назвою "Розпродаж The Game Awards", які триватимуть до 13-го, 14-го і 15-го грудня відповідно.

В рамках розпродажу можна придбати як номінантів премії, так і свіжі анонси, і заощадити до 80% на обрані пропозиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти