З'явився дебютний трейлер тактичної RPG Relayer в меха-сетингу

31 травня 2021, 21:11оновлено 17 червня 2021, 13:25
Реліз запланований на PlayStation 4 і PlayStation 5 до кінця 2021 року.
З'явився дебютний трейлер тактичної RPG Relayer в меха-сетингу
Кддр з Relayer / Kadokawa Games

Розробники зі студії Kadokawa Games презентувала дебютний трейлер класичної рольової гри про бойових роботів під назвою Relayer, яку самі автори описують як "космічну оперу нової ери".

У ролику роботи під управлінням людей б'ються на Місяці. Бої проходять в покроковому режимі і віддавати накази юнітам належить на тактичній карті. Потім камера перемикається і демонструється бій бойових роботів.

Проєкт, раніше відомий як Project Stella, вважається однією з найочікуваніших ігор в Країні висхідного сонця. Сюжет гри розповість про недалеке майбутнє і колонізації людством планет Сонячної системи. У 2049 році люди зустрічають інопланетян, які бажають знищити галактику. Вибрані діти вирішують протистояти загарбникам.

Вихід Relayer запланований на PlayStation 4 і PlayStation 5 до кінця 2021 року. Розробкою новинки займається та ж команда, яка працювала над іншою рольовою грою GOD WARS.

Трейлер Relayer

Раніше ми зібрали велику замітку, в якій розповіли про головні ігрові новинки червня. Вже завтра виходить нова глава У Вратах Облівіона, дія якої розгорнеться за 800 років до подій в TES IV: Oblivion.

Через тиждень очікується прем'єра другої частини багатокористувацького екшену Chivalry, а ще через пару днів – ексклюзивний блокбастер Ratchet & Clank: Rift Apart.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти