Перше велике доповнення для Assassin's Creed Valhalla вже на підході

21 березня 2021, 20:58оновлено 24 березня 2021, 12:33
Доповнення "Гнів друїдів" для Assassin's Creed Вальгалла вийде 29 квітня – його дія розгорнеться в Ірландії.
Assassin's Creed Valhalla
Кадр зі Assassin's Creed Valhalla / Ubisoft

Компанія Ubisoft оголосила про те, що перше сюжетне доповнення для Assassin's Creed Вальгалла під назвою "Гнів друїдів" вийде вже в наступному місяці, 29 квітня.

Це перше велике сюжетне доповнення з двох. "Гнів друїдів" додасть на карту регіон Ірландії, на якому влаштувався культ дітей Дану. За сюжетом, Ейвору належить зачистити клан друїдів і влаштуватися на просторах Дубліна.

Друге розширення, "Облога Парижа", з'явиться ближче до літа. Події доповнення розгортатимуться через 10 років після кінцівки основної гри, тоді як вікінгам належить навчитися зливатися з натовпом і проявити себе як дипломати, аби позбавити влади Карла Толстого, і зробити переворот в місті зсередини.

Крім того, в грі стартував другий сезон "Святкування Остари", в рамках якого гравці зможуть виконувати особливі завдання, брати участь у змаганнях і отримувати нагороди – все це буде актуально до 8 квітня.

Нагадаємо, що Assassin's Creed Valhalla вийшла 10 жовтня 2020 року і показала найкращий старт з продажу в історії серії. Ряд авторитетних видань (Game Informer, PC Gamer, Eurogamer) залишилися задоволені грою і поставили її від 9 балів і вище. Вони відзначають захопливу історію з цікавими головними героями, величезний світ, повний секретів і цікавих знахідок, відмінну акторську гру і непогано опрацьовані місії.

Втім, чимало ресурсів оцінили цю частину Assassin's Creed на 6 балів і нижче. З негативних моментів виділяють наявність в пригоді рутини з повторенням одних і тих же зайнятостей, а також неабияку забагованість. За словами критиків, гра жертвує історією на користь масштабів і "епічних битв".

Гру можна купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. В PS Store гра коштує 1 899 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині EGS - 915 гривень;

Відзначимо, що минулого року серія Assassin's Creed подолала позначку в 150 мільйонів проданих екземплярів. Станом на сьогодні це наймолодша ігрова франшиза, якої вдалося досягти подібного, причому на це пішло менш ніж десять років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти