Microsoft і Bethesda проведуть спеціальне шоу з гучними анонсами

22 лютого 2021, 12:17оновлено 24 березня 2021, 17:57
На шоу компанії розкажуть про спільні проєкти, якими вони будуть займатися в короткостроковій і довгостроковій перспективах
Microsoft і Bethesda проведуть спеціальне шоу з гучними анонсами
Угода Microsoft і Bethesda: нові подробиці / Xbox

Журналіст VentureBeat Джефф Грабб у своєму подкасті розповів, що компанія Microsoft має намір провести спеціальне шоу щодо спільного майбутнього з Bethesda, незабаром після завершення процесу покупки студії.

Передбачається, що угода буде офіційно закрита в якнайближчий час, а безпосередньою інформацією почнуть ділитися незабаром після – ймовірно, в середині березня.

В рамках, швидше за все, презентації компанії розкажуть, як вони будуть співіснувати та чого варто очікувати шанувальникам, зокрема багато фанатів Sony загадуються над питанням, чи з'являться в майбутньому ігри Bethesda на консолях PlayStation. Однозначної відповіді на це питання не може дати ніхто – навіть глава ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер.

За його словами, питання виходу ігор на "інших консолях" компанія збирається розглядати "в індивідуальному порядку", що можна трактувати як завгодно. З великою часткою ймовірності, Fallout 5, Elder Scrolls та інші ігри Bethesda будуть тимчасовими ексклюзивами Xbox і ПК, і тільки через якийсь час вийдуть на PlayStation.

Нагадаємо, що зараз же момент Bethesda активно працює над науково-фантастичною рольовою грою Starfield, яка, як очікується, вийде до TES 6. Про саму гру, до слова, практично нічого невідомо. Це перша нова інтелектуальна власність компанії за останні 25 років і її дебют в жанрі космічної наукової фантастики. Відомо, що вона створюється для систем наступного покоління і буде одночасно схожа і не схожа на звичні всім RPG від Bethesda.

Starfield - трейлер

Тим часом в сервісі Epic Games Store безплатно роздають відмінний шутер, Rage 2 від id Software і Bethesda, в якому гравців чекає випалена катастрофою пустка, повна мутантів і вороже налаштованих людей.

Також разом з Rage 2 користувачі EGS можуть забрати перегонову аркаду Absolute Drift – досить старий проєкт, який вийшов ще 5 років тому в Steam, але з "дуже позитивними" відгуками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти