"Величавий ПК-боярин": зірка ПСЖ і збірної Бразилії Неймар показав свої улюблені ігри на ПК

13 грудня 2020, 14:28
Крім очевидних сучасних хітів, знайшлося місцей й нішевим проєктам.
Fortnite
Fortnite / Epic Games

Нападник французького клубу "Парі Сен-Жермен" Неймар опублікував в Instagram Stories скріншот свого монітора, на якому видно ігри, в які бразильська зірка воліє грати на дозвіллі.

Серед тайтлів очікувано виявилися такі мастодонти, як CS: GO, PUBG і Fortnite, які він часто транслював на своєму каналі в Twitch. Неймару також до вподоби мегапопулярні онлайнові ігри Fall Guys і Among Us. Про останню, до слова, ми робили окремий матеріал.

Разом з тим на робочому столі можна помітити менш очевидні тайтли, як Watch Dogs і симулятор скейтбордингу Tony Hawk's Pro Skater 1+2. Деякі позиції, до слова, залишилися невідомими, оскільки більшу частину екрану на скріншоті займає сторінка FACEIT (незалежна платформа, на якій проводяться змагання з багатокористувацьких онлайн-відеоігор).

відео дня
'Величавий ПК-боярин': зірка ПСЖ і збірної Бразилії Неймар показав свої улюблені ігри на ПК
Неймар / Instagram історії

У поточному сезоні Неймар провів 11 поєдинків у футболці парижан у всіх турнірах, в яких забив 9 голів і віддав 5 результативних передач.

Нагадаємо, що раніше пошуковий гігант Google назвав найпопулярніші ігри та програми для мобільних пристроїв на операційній системі Android.

Щоправда, компанія не сама вибрала переможців – фінальний список номінантів формувався з урахуванням голосів і відгуків самих користувачів. Так, номінацію "Гра року" очікувано взяв надпопулярний рольовий екшн Genshin Impact, натхненний серією The Legend of Zelda від Nintendo.

Вона, до слова, стала другим найбільшим мобільним дебютом після Pokemon GO – за перший місяць після релізу геймери витратили на внутрішньоігрові покупки понад $250 мільйонів. Це більше, ніж у таких мастодонтів, як Lineage II: Revolution, Honor of Kings, PUBG Mobile і Fortnite.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти