Epic Games хоче підсадити гравців Fortnite на щомісячну передплату

24 листопада 2020, 18:10
Плюсом буде йти сезонний бойовий пропуск.
Fortnite
Fortnite / Epic Games

Розробники з Epic Games офіційно оголосили про те, що наступного тижня, 2 грудня, відбудеться запуск "Загін Fortnite" – вигідної підписки на контент Fortnite, яка запропонує цілий ряд додаткових "плюшок" для фанатів гри.

Починаючи з 2-ї глави 5-го сезону, дану пропозицію можна буде оформити в магазині предметів або на екрані покупки, з можливістю скасувати в будь-який момент. Ціна питання – 270 грн в місяць.

Так, зокрема підписка "Загін Fortnite" містить:

  • Бойовий пропуск на цілий сезон — ставши учасником загону Fortnite, Ви отримаєте доступ до бойового пропуску поточного сезону;
  • 1000 В-баксів щомісяця — учасники загону Fortnite будуть отримувати 1000 В-баксів щомісяця. Їх можна витратити на покупку товарів в магазині предметів;
  • Щомісячний набір загону — станьте володарем ексклюзивного комплекту з новою екіпіровкою! Його отримають тільки учасники загону Fortnite.

Нагадаємо, що днями в Fortnite з'явилася інтеграція з додатком Houseparty (ПК, PS4 / PS5), а значить, ви зможете спілкуватися у відеочаті під час події.

Ось як можна додати відеочат до Fortnite:

  • Відкрийте Houseparty на iOS або Android і приєднатися до Fortnite в налаштуваннях або через значок TV.
  • Приєднайтеся до друзів як завжди або запросіть їх приєднатися до вас.
  • Запустіть Fortnite на ПК або PlayStation.
  • Продовжуйте спілкуватися з друзями під час гри.

Відзначимо, що станом на сьогодні Фортнайт вважається однією з найпопулярніших ігор у світі. Вона регулярно ставить рекорди за кількістю гравців і глядачів на Twitch. А коли одного разу Fortnite на час "зламався" і перестав працювати, з цього зробили справжню трагедію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти