Blizzard призначила дату проведення BlizzConline 2021: коли дивитися і що чекати

5 лютого 2021, 13:40оновлено 24 березня 2021, 19:41
Відсвяткуйте 30 років, проведених з іграми Blizzard, а також пригоди, які ще чекають вас попереду.
Diablo
Blizzard розкрила розклад BlizzConline 2021 / Diablo IV

Віртуальний аналог щорічного фестивалю BlizzCon, присвяченого іграм компанії Blizzard, пройде менше, ніж через три тижні, і розробники вже потихеньку розповідають гравцям, що їх чекає на заході.

Перш за все, компанія нагадала, що шоу буде абсолютно безкоштовним для всіх користувачів. Воно пройде 19-20 лютого у вигляді онлайн-презентації, подивитися яку зможе будь-хто без необхідності придбання віртуального квитка.

Перший день BlizzConline розпочнеться 20 лютого опівночі за київським часом. Спочатку розробники покажуть дещо нове, а потім протягом трьох годин будуть проходити паралельні трансляції по різних франшизах на шести різних каналах.

Другий день BlizzConline стартує 20 лютого о 22:00 за Києвом. На декількох каналах Blizzard сфокусуються на спільноті гравців і їх видатних творіннях. А ще в цьому місяці компанії виповнюється 30 років, і з цього приводу розробники підготували тематичні набори для своїх ігор.

Що покажуть

Можна очікувати інформацію як мінімум про Diablo IV (а то і про рімейк другої частини) і Overwatch 2. Обидва проєкти були анонсовані на позаторішній BlizzCon 2019 з і тих пір про них практично нічого не було чутно. Не можна сказати, що нас тримають у невіданні щодо прогресу, адже судячи з щоквартальних звітів перед спільнотою, робота кипить. Будемо сподіватися, що Blizzard перервуть мовчання і порадують нас новинами.

Ось кого-кого, а мобільну Diablo Immortal точно не обійдуть стороною – гра знаходиться в розробці вже досить довгий час, альфа-тестування завершилося ще 18 грудня 2020 року, тому, велика ймовірність, що на Blizzconline нас чекає анонс закритої бети та навіть дати виходу Diablo на смартфоні.

З інших можливих анонсів: вихід доповнень і подій на поточний рік для Hearthstone і новий герой для HotS.

Де дивитися

Шоу буде абсолютно безкоштовним для всіх користувачів. Подивитися його цілком можна буде на сайті BlizzCon, на шести канал за різними франшизами, а також на Twitch і YouTube. Російські субтитри в наявності, а більш докладний розклад з'явиться вже скоро.

Днями студія IO Interactive анонсувала лютневий контент для Hitman III. Щочетверга лютого гравців чекають нові контракти в різних локаціях оригіналу, два з яких отримають тільки власники розширеного видання. Вишенькою ж на торті стануть дві невловні цілі в Сапієнці не обійдуть стороною вони будуть доступні з 26 лютого по 3 березня.

Можна з упевненістю заявити, що автори планують підтримувати своє останнє творіння вкрай активно. Тому Дорожня карта оновлень у гри не на рік або пів року, а поки на цілий щільний місяць. Якщо так буде весь час, то контенту в грі накопичиться задосить.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти