Diablo 4: стало відомо нові подробиці одного з найочікуваніших проєктів в ігровій індустрії

17 грудня 2020, 15:58оновлено 17 грудня 2020, 16:33
В очікуванні Diablo 4 – новітньої гри в культовій серії action-RPG.
Diablo
Diablo 4 / Blizzard Entertainment

В опублікованому вчора ввечері щоквартальному звіті старший дизайнер четвертої частини знаменитої серії Diablo Джо Шелі розповів про кілька суттєвих оновленнях і змін, над якими команда працювала останнім часом.

Нагадаємо, що анонс гри відбувся минулого року в рамках традиційної виставки BlizzCon 2019. Відомо, що проєкт створюється для ПК і консолей.

Так, основні сили були зосереджені на системі екіпіровки – робота велася з урахуванням ранніх відгуків Користувачів. Увага приділялася як індивідуальним параметрам кожного класу, так і візуальному зображенню предметів в інвентарі, щоб домогтися найвищої персоналізації кожного героя.

В ході роботи команда спиралася на одне важливе правило: "Екіпірування має підтримувати й посилювати характеристики кожного класу, а не визначати їх". Був доданий такий параметр як швидкість зброї. Зокрема, якщо гравець хоче, щоб уміння "Крижані стріли" наносило більше шкоди – варто вибрати дворучний посох, а якщо важлива їх швидкість, то потрібно зупинитися на одноручному жезлі. Розробники запевняють, що гравці дійсно відчують різницю між ними.

Зміни торкнулися і якості ігрових предметів. Команда не хоче, щоб геймери ігнорували все, з чого в небо не б'є помаранчевий промінь. Була збільшена потенційна міць окремих афіксів на Синіх магічних предметах, збільшено максимальну кількість афіксів для рідкісних предметів і предметів більшої якості на пізніх рівнях. Легендарні властивості легендарних предметів тепер генеруються випадковим чином, а епохальні предмети будуть замінені унікальними.

Наступний звіт про розробку Diablo 4 відбудеться в ході BlizzConline, яка пройде з 19 по 20 лютого 2021 року в цифровому форматі. Розробники обіцяють представити новий геймплей, а також новий клас персонажа.

Diablo 4 - трейлер

Раніше студія Kojima Productions під керівництвом легендарного Хідео Кодзіми опублікувала вакансії, пов'язані з розробкою нової гри.

Так, зокрема, майбутні дизайнери працюватимуть над віртуальним світом, в якому важливу роль відіграють гаджети, транспортні засоби та вогнепальна зброя. Серед аніматорів студія хоче відшукати фахівців, які володіють знаннями та навичками в анімації "не тільки людей, а й техніки, хутра і монстрів".

На цю мить гра знаходиться на ранній стадії розробки, але про що вона саме, невідомо. Права на франшизу Metal Gear Solid залишилися за Konami, а в Death Stranding нічого подібного не було. Велика ймовірність, що маестро робить гру на базі оригінальної IP.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти