Студія IO Interactive анонсувала лютневий контент для Hitman III

4 лютого 2021, 17:53оновлено 24 березня 2021, 19:39
До кінця лютого в Hitman III додадуть чотири контракти, два з яких отримають тільки власники розширеного видання, і дві невловні цілі в Італії.
Hitman III
Що чекає Hitman 3 в лютому / IO Interactive

В офіційному блозі студії IO Interactive, розробників популярної серії відеоігор Hitman, що розповідає про пригоди найманого вбивці на прізвисько Агент 47, з'явився новий запис, присвячений планам підтримки нещодавно випущеного Htiman III на цей лютий.

Можна з упевненістю заявити, що автори планують підтримувати своє останнє творіння вкрай активно. Підтвердженням цьому є дорожня карта оновлень у гри не на рік або пів року, а поки на цілий щільний місяць. Якщо так буде весь час, то контенту в грі накопичиться задосить.

Щочетверга лютого гравців чекають нові контракти в різних локаціях оригіналу, два з яких отримають тільки власники розширеного видання. Вишенькою ж на торті стануть дві невловні цілі в Сапієнці – вони будуть доступні з 26 лютого по 3 березня.

  • 4 лютого — контракт на загострення в Дартмурі;
  • 11 лютого — вибрані контракти в Дубаї;
  • 18 лютого — контракт на загострення в Дубаї;
  • 23 лютого — два контракти на загострення для власників розширеного видання гри;
  • 25 лютого — вибрані контракти в Дартмурі.

Нагадаємо, що реліз Hitman III відбувся 21-го січня цього року на консолях Xbox і Playstation, а також ПК. Середня оцінка критиків на гру становить від 80 до 88 балів залежно від обраної платформи. Журналісти вже відзначили, що зараз комп'ютерна версія гри отримала найвищу оцінку серед усіх проєктів франшизи – ті самі 88 балів. Дотепер максимально близько до цього показника зуміла підібратися Hitman 2: Silent Assassin 2002 року випуску.

Хвалять завершальну частину трилогії про Агента 47 переважно за вдалі геймплейні знахідки, цікаві місії, хорошу атмосферу та опрацьовані локації. Лають – за незначні технічні огріхи й малу кількість нововведень. Однак, велика частина оглядачів сходиться на думці, що Hitman 3 – це ефектне завершення нової трилогії про лисого кілера, і що частину недоліків розробники усунуть в найближчих оновленнях і доповненнях.

Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

читайте такожЩо потрібно знати про Hitman III – завершальну частину трилогії про лисого кілера Агента 47

Тим часом головний офіс IO Interactive зараз займається проєктом про Джеймса Бонда, головного персонажа романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI6.Гра розповість оригінальну історію становлення "агента з двома нулями" і виявиться свого роду оріджином всім відомого Джеймса Бонда, коли у нього ще не було кодового імені.

Гра створюється на вдосконаленому движку Glacier, який, за словами представників IO Interactive, зможе скласти конкуренцію найвідомішим технологіям, представленим на ринку. Движок запропонує поліпшені можливості рендеринга, прорахунок фізики в реальному часі, просунуте програмування систем штучного інтелекту і багато іншого.

Дати релізу і платформ поки немає. Відомо, що IO Interactive виступлять видавцями та розробниками гри: студія вже запустила тизер-сайт проєкту та оголосила про набір співробітників, які займуться розробкою Project 007.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти