"Я аплодую Sony": керівник Xbox поділився враженнями від контролера DualSense для PS5

27 листопада 2020, 17:01
Спенсер сподівається, що подібні інновації дозволять конкурентам вчитися на досвіді один одного.
'Я аплодую Sony': керівник Xbox поділився враженнями від контролера DualSense для PS5
Філ Спенсер / глава Xbox

Глава Xbox Філ Спенсер (Phil Spencer) насолоджується інноваціями, які конкуренти з Sony просуває за допомогою революційного контролера DualSense для консолі PlayStation 5. За його словами, інновації будь-якого з основних виробників консолей можуть бути корисні для галузі в цілому.

Спенсер також додав, що ніколи не виступатиме проти команд своїх конкурентів, оскільки не вважає це корисним для індустрії, та й взагалі таке мислення – не в його стилі. Він зневажає ідею, що Microsoft заради успіху на ринку потрібно вибудовувати його на невдачах інших, нехай навіть прямих конкурентів.

Я аплодую тому, що Sony зробили з контролером. Думаю, що всі ми в індустрії повинні вчитися один у одного, і як результат, просувати нові ідеї, будь то бізнес-моделі дистрибуції, на зразок сервісу Game Pass, так і революційні технології контролера, які привносять з собою досконалого новий ігровий досвід.

Ми не можемо вивернути геймпад навиворіт, оскільки у багатьох є очікування того, як він повинен працювати. Ми повинні впроваджувати інновації з урахуванням цього, і дивимося на те, що роблять інші платформодержателі, щоб витягти з цього уроки і подивитися, чи можна це застосувати до того, що робимо ми.

Спенсер висловив надію, що подібного роду інновації дозволять конкурентам вчитися на досвіді один одного, від чого всі тільки виграють, геймери зокрема. При цьому мова йде про всю екосистему консолей – від програмного забезпечення до периферійних пристроїв на зразок геймпадів або шоломів віртуальної реальності.

В Україні офіційна ціна нової приставки від Microsoft становить 11 999 і 15 999 гривень за Xbox Series S і Xbox Series X відповідно. Нагадаємо, що суттєва різниця в ціні консолей Microsoft нового покоління обумовлена слабкішим залізом у молодшій версії, та відповідно меншою кількістю ігрових можливостей.

Раніше фірма повідомила, що запуск нового покоління консолей 10 листопада став "найуспішнішим в історії Xbox". В цілому було продано більше консолей, ніж в будь-якому попередньому поколінні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти