Реклама перевидання кращої частини Call of Duty - Modern Warfare 2 витекла в мережу

27 березня 2020, 16:48оновлено 19 серпня 2021, 17:51
Call of Duty: Modern Warfare 2 стає все більш реальною.
Арт ремастера Call of Duty: Modern Warfare 2
Арт ремастеру Call of Duty: Modern Warfare 2 / Infinity Ward

Call of Duty: Modern Warfare 2 вважається чи не найкращою частиною серії завдяки неймовірно динамічній кампанії і мультиплеєру. Чутки про перевидання гри ходять вже давно, але новий злив інформації фактично остаточно підтвердив існування ремастеру.

Інформацію вдалося виявити завдяки оновленню Call of Duty: Modern Warfare 2019 року. В саму гру воно не внесло надто багато нововведень, зате в файлах вдалося виявити інформацію про Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Ремастерінг.

Серед файлів гри затесалися банери майбутнього перевидання. Вони натякають, що у Infinity Ward збираються перевипустити тільки кампанію Modern Warfare 2. Мультиплеєр не планують чіпати, щоб не відволікати увагу від Modern Warfare 2019 року.

відео дня
Банер ремастера Modern Warfare 2
Банер ремастера Modern Warfare 2 / Infinity Ward
Банер ремастера Modern Warfare 2
Банер ремастера Modern Warfare 2 / Infinity Ward

Також з'ясувалося, що з релізом ремастеру в Modern Warfare 2019 року з'явиться новий скін оперативника Гоуста, одного з головних героїв Modern Warfare 2. Також в гру додадуть комплект екіпіровки, пов'язаної з Гоустом.

Скін Гоуста
Скін Гоуста / Infinity Ward

Ні дату виходу, ні ціну ремастера у файлах виявити не вдалося. Також не зрозумілий сам формат релізу. Нагадуємо, перевидання першої частини Modern Warfare йшло в комплекті з Infinite Warfare.

Тим часом у мережі вже з'явилися перші чутки про нову частину Call of Duty 2020 року. Це повинен бути перезапуск підсерії Black Ops, який розповість про жорстокість у В'єтнамі.

Зараз же величезною популярністю користується безкоштовно королівська битва Call of Duty: Warzone. Завантажити її може вільно абсолютно кожен гравець, навіть якщо він не купив Modern Warfare 2019. Call of Duty: Warzone примудрилася поставити рекорд по кількості гравців за першу добу після релізу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти