Які зміни чекають на безкоштовну королівську битву Call of Duty: Warzone?

12 березня 2020, 13:46
Розробники планують зробити гру ще масштабнішою.
Кадр з Call of Duty: Warzone
Кадр з Call of Duty: Warzone / Infinity Ward

Реліз Call of Duty: Warzone відбувся зовсім нещодавно, а розробники вже думають, як її покращити. Як мінімум йдеться про масштаби поєдинків, тому студія Infinity Ward тестує збільшену кількість гравців.

Зараз у безкоштовну королівську битву Call of Duty: Warzone одночасно можуть грати 150 осіб. Але один з керівників студії Патрік Келлі розповів в інтерв'ю USA Today, що максимальна кількість бійців на карті збільшать до 200 "трохи пізніше". Всередині студії, до речі, вже грають з двома сотнями людей.

Також Infinity Ward планує збільшити кількість людей в одному загоні. Зараз максимум можна грати втрьох, але розробники хочуть дати можливість створювати групи по чотири й по п'ять чоловік. Всередині студії вже випробували цю можливість, але для релізу загони на трійцю людей виявилися просто зручною пробій.

Зараз Call of Duty: Warzone лідирує за кількістю гравців на карті. Якщо брати Fortnite і PUBG, то там одночасно бореться сотня людей. У Warzone їх вже на 50 більше, а в майбутньому стане вже 200.

Call of Duty: Warzone - безкоштовна королівська битва, заснована на Call of Duty: Modern Warfare 2019 року. Її випустили окремим клієнтом практично відразу після анонсу. Платформи Call of Duty: Warzone - PC, PS4 і Xbox One.

Раніше ми публікували Call of Duty: Warzone трейлер і подробиці гри.

Call of Duty: Warzone - огляд

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти