Microsoft показала перший тизер Halo: Combat Evolved Anniversary на PC

2 березня 2020, 16:55оновлено 2 березня 2020, 18:38
Майстер Чіф повертається до витоків.
Кадр з Halo боротьби з еволюціонували річниця
Кадр з Halo: Combat Evolved Anniversary / Microsoft

Halo: The Master Chief Collection - це перевидання відразу шести частин Halo для Xbox One. Однак Microsoft потроху портує всі ігри на ПК. Поки в Steam доступна лише Halo: Reach, але вже з'явився перший тизер Halo: Combat Evolved Anniversary, з якої і почалася велика серія шутерів.

Ролик може викликати гострий напад ностальгії у всіх фанатів Halo, адже в ньому показаний фрагмент із вступу до першої частини. У ньому Майстер Чіф, головний герой серії, поки знаходиться всередині кріокапсули, а за кадром йде обговорення вторгнення інопланетних військ Ковенанту.

Також за декілька годин до публікації ролика-тизера деякі умільці зуміли знайти сторінку Halo: Combat Evolved Anniversary в Microsoft Store, проте її швидко вилучили. Але все вказує, що дату виходу ми дізнаємося вже зовсім скоро.

Halo - гра, якою спочатку займалася студія Bungie, але тепер серія перейшла у володіння 343 Industries. Сюжет розповідає про пригоди солдата Майстра Чіфа в футуристичному світі, який роздирається на частини війною з інопланетянами. Halo стала одним з головних ексклюзивів Xbox і багато в чому виявилася передовий серією, особливо якщо розглядати її мультиплеєр.

Halo: The Master Chief Collection ціна в Steam - 479 гривень. Не так вже багато за шість відмінних ігор.

Halo: The Master Chief Collection - трейлер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти