Вистудить морозами: в Україні з нового тижня різко впаде температура

25 грудня 2021, 19:51оновлено 25 грудня 2021, 20:22
Згідно зі свіжим синоптичним прогнозом, на початку майбутнього, передноворічного, тижня в Україні очікується досить неоднорідна температурна картина.
Морози
В Україні з нового тижня різко впаде температура / УНІАН

У понеділок, 27 грудня, в деяких регіонах України очікується настання короткочасних морозів до -15 градусів за шкалою Цельсія. Про це свідчать дані Gismeteo.

Стовпчики термометрів обрушаться до -15 у Києві, Львові, Дніпрі та Вінниці. У Запоріжжі та Рівному буде лише на пару градусів тепліше. Після цього стартує нова хвиля потепління.

Згідно зі свіжим синоптичним прогнозом, на початку наступного тижня в Україні очікується досить неоднорідна температурна картина.

відео дня

Як кажуть синоптики, вже в найближчий четвер, 30 грудня в країні очікується зворотне потепління.

При цьому в Чернівцях та Івано-Франківську похолодає на день раніше, а в понеділок, 27 Грудня, справа вже піде до підвищення температур. В Одесі, що в неділю, що в понеділок, ртутні стовпчики коливатимуться в районі нуля.

читайте такожТріскучий мороз, але без снігу: синоптик уточнив прогноз погоди на сьогодні і назвав дату потепління

Нагадаємо, раніше синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха розповіла про те, що після сильних морозів Україну чекає потепління. На вихідних може випасти мокрий сніг. Однак вона не виключила, що на Новий рік в країну знову можуть повернутися холоди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти