Снігові дні без сильних морозів: синоптикиня розповіла, якої погоди очікувати на Новий Рік

24 грудня 2021, 17:03оновлено 24 грудня 2021, 18:44
У ніч на Новий рік на українців може очікувати і мокрий сніг.

Снігові дні без сильних морозів: синоптикиня розповіла, якої погоди очікувати на Новий Рік
Синоптикиня обіцяє сніг в Україні на Новий рік / Pixabay

Погода в Україні на тижні очікується морозною через антициклон з північного заходу. На Новий рік випаде сніг і очікується незначне потепління. Температура повітря в новорічні дні повинна скласти в середньому від 0 до мінус 5 морозу вдень і від -2 до -7 градусів вночі. А ось 31 грудня вдень на території країни буде від -3 до +3. У новорічну ніч може бути і мокрий сніг. Про це заявила синоптикиня Укргідрометцентру Олександра Хала.

Як повідомляє РБК-Україна, вона розповіла про те, що на початку наступного тижня в країні буде морозна погода, яку принесе антициклон з північного заходу. А ось на Новий рік стане тепліше і випаде сніг.

відео дня

Погода на Новий Рік 2022

За словами синоптикині, 30, 31 грудня і 1 січня в Україні випаде невеликий сніг. Температура повітря коливатиметься від 2 до 7 градусів морозу вночі та від 0 до -5 вдень.

"Протягом тижня переважатиме морозна погода. А ось вже 30 грудня, 31 грудня, 1 січня очікуємо невеликий сніг по Україні, мокрий сніг може бути. Температура вночі 2-7 морозу, вдень - 0-5 морозу", - зазначила Хала.

Погода на Новий Рік 31 грудня

Хала розповіла, що 31 грудня вдень по Україні очікується від 3 градусів морозу до +3.

Погода у Києві в новорічну ніч

Як вважає синоптикиня, очікувати на тріскучі морози у Києві в новорічну ніч не слід. Однак не можна виключати снігу і мокрого снігу.

"Хоча є тенденція до того, що буде переважно похмура погода і будуть невеликі опади у вигляді снігу і мокрого снігу", - підкреслила Олександра Хала.читайте такожЗавалить снігом по пояс: в Україну йде сильний мороз і потужний снігопад

Раніше синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха розповіла про те, що після сильних морозів на Україну очікує потепління. На вихідних може випасти мокрий сніг. Однак вона не виключила, що на Новий рік до країни знову можуть повернутися холоди.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти