В Україну рухається лютий холод з сильним морозом

23 жовтня 2021, 18:53
Вже в ніч на 25 жовтня в Україну прийдуть заморозки.
погода
В Україні вдарить мороз / pixabay

Погода в Україні найближчими днями буде холодною і морозною. Температура повітря в деяких регіонах опуститься до + 6 градусів вдень. У наступні дні вночі очікуються заморозки від -1 до -7 градусів.

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, опадів не передбачається. Так, 24 жовтня температура повітря вдень на заході країни складе +6 +10 градусів, вночі – від +2 до + 5 тепла.

У північних регіонах прогнозується +6 +10 вдень і +1 +4 – вночі. Аналогічна ситуація складеться і в центральних областях.

На сході країни буде дещо тепліше - від +8 до +11 вдень, і +2 +6 – вночі. Вище всього стовпчики термометрів піднімуться на півдні країни – від 10 до 13 тепла вдень і до +7 – вночі.

Вже в ніч на 25 жовтня в Україну прийдуть заморозки. Найсильніші будуть на заході країни – від 0 до -5 градусів. На решті території вони прогнозуються від -1 до -3. Денні температури будуть триматися на рівні +6 +10 градусів.

У ніч на 26 жовтня морози посиляться. Зокрема, в Чернівецькій та в Луганській області стовпчики термометрів опустяться до -7 градусів, на Харківщині – до -6.

В Україну рухається лютий холод з сильним морозом

На решті території країни - триматимуться на рівні -1 -4. А ось вдень на заході повітря прогріється від +11 до +14, в інших регіонах в середньому прогнозується +5 +10 градусів.

Синоптики ресурсу Meteoprog склали прогноз погоди на найближчі дні в Києві.

В Україну рухається лютий холод з сильним морозом

Якою буде зима 2021-22 в Україні

За прогнозом синоптика Вазіри Мартазінової, зима цього року і наступні зими в Україні будуть морозними.

За її словами, зима 2021-2022 і в наступні роки в нашій країні теж буде морозною, очікуються перепади температури повітря – від сильних заморозків до відлиги.

Фахівець підкреслила, що зима в Україні нікуди не дінеться навіть в умовах глобального потепління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти