В Україні погіршиться погода: де очікувати дощів і туманів

10 грудня 2021, 20:04
11 грудня дощі будуть у центральних, частково західних, східних та південних областях. У Рівненській області буде невеликий сніг.
погода
Синоптики попередили про погіршення погоди / УНІАН

В Україні вже з наступного тижня різко погіршиться погода, але не у всіх областях. На вихідних очікуються дощі та туман, повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні крім східної частини, очікуються опади переважно у вигляді дощу, на заході країни - мокрого снігу, 12 грудня на Прикарпатті значний, в Карпатах сильний сніг. Найближчої ночі в західних областях туман, на дорогах ожеледиця.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, завтра в Україні, крім заходу, місцями пориви 15-20 м / сек.

відео дня

читайте такожУкраїну накриє густий туман: в яких областях погіршиться погода

Температура вночі та вдень у західних областях від -2 морозу до +4 тепла (у Карпатах-1-5 морозу), на решті території +2+9 тепла, на півдні країни вдень до +12 тепла.

11 грудня дощі будуть у центральних, частково західних, східних та південних областях. У Рівненській області буде невеликий сніг, а в Хмельницькій - сніг з дощем. Температура повітря становитиме від -3 до +9 градусів, вдень від -1 до + 13.

12 грудня синоптики прогнозують снігопади в західних областях. У Житомирській, Одеській, Хмельницькій та Вінницькій областях - дощі. У центрі країни буде хмарно, а на сході - мінлива хмарність. Температура повітря становитиме вночі від -1 до +7 градусів, вдень від +1 до +11 градусів.

Погода в Україні

Раніше метеоролог Віра Балабух розповіла про те, що в Україні грудень 2021 може бути на 1-2 градуси тепліше, ніж в середньому за період 1993-2016 років, а січень і лютий — на 2-3 градуси.

В інтерв'ю Фактам вона підкреслила, що в зв'язку з цим настання весни в Україні може прийти завчасно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти