Україну чекає різка зміна погоди: названо дату

15 червня 2021, 20:30оновлено 16 червня 2021, 11:06
Деякі регіони України будуть страждати від граду і шквалів.
Погода
Погода в Україні буде небезпечною / pixabay

Погода в Україні до свята Трійці буде дощовою, з грозами і градом. Як прогнозують в Укргідрометцентрі, покращиться погода ближче до вихідних, 19-20 червня.

Найнижчу температуру повітря і найбільше дощів прогнозують з 14 по 17 червня.

"На жаль, спеки не буде. До кінця тижня очікується циклонічна діяльність, місцями сильна. Очікуються дощі різної інтенсивності. Тривалі. Просвіту практично не видно. Це не означає, що буде нескінченно лити. Але дощ піде більшу частину часу", - сказав синоптик Укргідрометцентру.

Різке припинення дощу очікується у вихідні. За словами синоптика, інтенсивність дощів 18 червня буде вже менше, а 19 червня вони припиняться на всій території України.

Температура повітря, за даними Укрідрометцентру, протягом тижня коливатиметься від + 20 градусів до + 25 градусів. Найтепліше буде на півдні і сході.

Крім того, на середу, 16 червня, оголошено штормове попередження через грозу, град і шквальний вітер. Людям рекомендують не нехтувати власною безпекою.

читайте такожНебезпечно для здоров'я: українцям заборонили купатися в Чорному морі

У південних і центральних областях синоптики прогнозують грози. Крім того, вдень деякі регіони будуть страждати від граду і шквалів. Швидкість вітру іноді досягати 15-20 метрів в секунду.

Україну чекає різка зміна погоди: названо дату

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Нагадаємо, народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище + 30 градусів.

Крім того, кліматолог попередила про небезпечну погоду. В Україну настають спека і грози, але і про холод забувати не варто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти