На українців чекає сувора зима з крижаними дощами та сніговими буранами - синоптик

14 липня 2021, 05:30оновлено 15 липня 2021, 12:22
Докладні розрахунки щодо того, якою буде погода в Україні взимку, робити зарано - вони можливі не раніше, ніж за 3 місяці, але загальні тенденції вже зрозумілі.
погода, сніг
Народний синоптик озвучив прогноз погоди на зиму 2021 в Україні / Фото Reuters

"Готуй сани влітку" - мудра приказка. І прийдешньої зими сани українцям точно знадобляться. Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що зима 2021-2022 в Україні буде сніжною та холодною.

За його словами, докладні розрахунки робити поки що зарано - вони можливі не раніше, ніж за три місяці. Але загальні погодні тенденції на зиму прорахувати вже можна, пише видання Сегодня.

"Якщо в загальних рисах, то зима буде холодною. Грудень бачу суворим і морозним, з крижаними дощами в першій декаді та невеликим снігом у другій. До кінця місяця очікується справжня зима: з морозами і снігопадами", - розповів синоптик.

відео дня

Січень 2022 почнеться з потепління, а мороз і сніг прийдуть на Старий Новий рік і триватимуть до Хрещення, 19 січня. Потім знову потеплішає.

"Лютий також виявиться суворим, особливо сильні морози - у другій половині місяця. Снігу також буде багато, ближче до кінця зими можливі снігові бурани", - розповів Горбань.

читайте такожУкраїну розжарить до рекордних +39 градусів: синоптик назвала найспекотніші дні літа 2021Як повідомляв Главред, раніше народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі та похолодає. Крім того, сніг в 2021 році випаде рано.

Також Горбань розповів, якою буде погода в Україні до кінця літа. За його словами, нам доведеться пережити пекельну спеку і сильну бурю. А закінчиться літо зливою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти