Вдарить +28 градусів: стала відома дата сильного потепління

21 травня 2024, 15:03оновлено 28 травня, 12:44
1950
В Україні скоро ще сильні потепліє, але разом з тим частину областей накриють дощі.

Погода, солнце, весна
Погода в Україні - вдарить +28 градусів/ unsplash.com

Погода в Україні скоро стане ще теплішою. Від середи, 22 травня, і до кінця поточного тижня стовпчики термометрів показуватимуть денну температуру від +22…+28 градусів.

Радимо також прочитати матеріал: Число 71 серед 77 побачать тільки найуважніші: складна загадка з "родзинкою"

відео дня

Таким прогнозом погоди на найближчі дні поділилася синоптик Наталія Діденко.

"Буде весь час тепло в Україні. Завтра, та й до кінця тижня, денна температура повітря становитиме +22…+28 градусів", – розповіла синоптик.

Але при цьому Україну не оминатимуть дощі. Найближчим часом найбільша ймовірність дощів на Закарпатті, у прикарпатських областях, місцями на Волині, Рівненщині, Сумщині, Чернігівщині, Харківщині. На решті території України 22 травня без істотних опадів.

Також синоптик попередила, що у середу, 22 травня, у західних областях очікується сильний вітер південно-східного походження, можливі пориви до 15-20 метрів за секунду, але загалом він буде помірним.

У Києві 22 травня буде тепла погода, стовпчики термометрів максимально підійматимуться до рівня +24…+26 градусів.

"Дощі завтра малоймовірні, проте хмарність "хвоста" атмосферного фронту прикриватиме сонце, щоб не так напікало з незвички ще весняної. Перший якийсь відчутніший дощ пройде в столиці в п'ятницю", – зазначила синоптик.

Погода в Украине 22 мая
Погода в Україні 22 травня/ meteoprog

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Погода в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що буде спека +30 градусів. Стало відомо, у яких областях скоро вдарять літні температури. Кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич розповів, якою буде погода на тиждень.

Також раніше повідомлялося, що будуть пекельна спека і грозові дощі – синоптик розповів, якою буде погода в регіонах та де очікувати негоду.

Нагадаємо, синоптик попередила про погодну небезпеку на тижні. В Україну прийде метеорологічне літо. Буде мало дощів, зрідка лунатимуть грози, проте не в усіх регіонах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти