Після потепління в Києві різко вдарить сильний мороз: синоптик назвав дати

13 грудня 2021, 11:08
Поки що на киян чекає "лайтова" зима. Але в середу, 22 грудня, температура повітря опуститься до -12 градусів. Крім того, столицю засипле снігом.
погода, зима, сніг
Через 10 днів у Києві очікується різке похолодання, свідчить прогноз погоди / Фото Reuters

Погода в Києві різко зміниться. До столиці прийде похолодання - стовпчики термометрів опустяться до -12 градусів. Втім, ще впродовж щонайменше тижня в Києві буде лайтовий варіант зими.

Протягом поточного тижня - з 13 по 19 грудня - в місті похолодає максимум до -2 градусів. Щодня, крім середи і четверга, сніжитиме, повідомляє сайт Sinoptik.

З 20 грудня температура повітря почне знижуватися. У понеділок і вівторок наступного тижня очікується мороз до -3 градусів. Снігопади не припиняться.

У середу, 22 грудня, синоптик прогнозує різке похолодання до -12 градусів і невеликий сніг.

Після потепління в Києві різко вдарить сильний мороз: синоптик назвав дати
Погода в Києві на 10 днів / sinoptik.ua

Як повідомляв Главред, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС України та НАН України Віра Балабух заявила, що погода в Україні взимку 2022 року не буде суворою.

"Очікується, що січень-лютий можуть бути десь на два, а можливо, і на три градуси тепліше звичайних, ніж вони були протягом останніх тридцяти років. А ми пам'ятаємо, що цей період був досить теплим в Україні. І зими були досить теплими", - зазначила синоптик.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти