Новорічний дощ: якою буде погода в Україні 31 грудня та 1 січня

30 грудня 2020, 12:59
Погода в Україні на новорічні свята 2021 буде швидше весняною, ніж зимовою.
Синоптик пообіцяла новорічний дощ в Україні
Синоптик пообіцяла новорічний дощ в Україні / 1zoom.ru

Прогноз погоди в Україні на 31 грудня та 1 січня обіцяє нам по-весняному теплий Новий рік 2021, прогнозує синоптик Наталка Діденко. Термометри покажуть від 4 до 10 градусів тепла.

Навіть на сході країни, де зазвичай найхолодніше, мінусова температура очікується лише ночами – до 3 градусів морозу. Вдень там буде до 4 градусів тепла.

Найспекотніший Новий рік 2021 буде на півдні України (до 12 градусів тепла) і в Криму (до 15 градусів тепла).

Сніг очікується лише в західних областях. Опади на заході України почнуться з дощів, потім до них додасться мокрий сніг.

читайте такожНовий Рік 2021: все, що треба знати - від прикмет до гороскопуУ ніч із 31 грудня на 1 січня дощі пройдуть у більшості регіонів. Виняток - східні області. У Дніпропетровську та Запорізьку області опади доберуться вже пізно ввечері 1 січня або навіть вночі 2 січня.

Погода в Києві 31 грудня теж буде теплою. До ранку 1 січня піде дощ. Закінчить 2020 рік столиця на позначках 5-7 градусів тепла, а зустріне 2021-й – потеплінням до +9 градусів.

"Отже, Новий рік зустрічати будемо цвіріньканням горобців, веселими калюжами, туманом, дробом дощу у вікно і справжнім атлантичним вологим теплом", – резюмувала Діденко.

Погода в Україні: останні новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти