На вихідних Україну накриє аномальна погода: синоптики дали різкий прогноз

23 лютого 2023, 18:20
Очікуються і опади у вигляді снігу, мокрого снігу і дощу, на дорогах може бути ожеледиця і тумани.
погода, прогноз погоди
Прогноз погоди в Україні / goodfon.ru

Погода в Україні до кінця лютого запам'ятається невеликими морозами і помірними опадами.

За даними сайту meteoprog.com, у п'ятницю, 24 лютого, дещо потеплішає. Так, температура повітря вночі на більшості українських територій становитиме -4... + 1, а у східних областях - -12 ... -7.

При цьому, вдень термометри покажуть приблизно однакову температура по всій Україні – від 0 до +5, а в південній половині та на Прикарпатті +5...+10.

Також очікуються помірні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу у західних, центральних та північних областях, а на дорогах можлива ожеледиця. Вітер буде південним або південно-західним, зі швидкістю 7 – 12 м/с.

читайте такожЧому не можна стукати по столу 24 лютого: прикмети і що не можна робити

У суботу та неділю, 25-26 лютого, погода буде нестійкою. Температура повітря вночі становитиме -2...+3, вдень 0...+5, а в південних областях протягом доби градусники покажуть +3 ... +8.

При цьому також очікуються і опади у вигляді снігу, мокрого снігу і дощу, на дорогах може бути ожеледиця і тумани. Вітер змінних напрямків, 5 – 10 м/с.

Карта погоди

Погода на початок березня в Україні

Згідно з попередніми прогнозами, березень почнеться в Україні потеплінням, особливо в південній частині, центральних і східних областях.

Раніше синоптик Віталій Постригань зазначав, що погода в Україні в лютому нагадає всім про зиму. У першій декаді лютого українці відчують, як виглядає справжня зимова і морозна казка. Як написав синоптик, за попередніми розрахунками, зимова і морозна погода триватиме до кінця лютого.

читайте такожЩо заборонено робити з хлібом 25 лютого: суворі прикмети

Погода в Україні цієї зими дивує передами температур, а останній її місяць приніс з собою морози. Синоптики припускають, що в березні холодні "сюрпризи" можуть тривати і після закінчення зими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти