Коли Україні загрожують заморозки: синоптик назвав період

2 вересня 2020, 16:23
Погода в Україні наприкінці жовтня 2020 очікується прохолодна, повідомив експерт.
Експерт попередив, що в останню десятиденку жовтня Україні загрожують заморозки – Прогноз погоди на жовтень 2020 Україна
В останню десятиденку жовтня Україні загрожують заморозки, попередив експерт / getbg.net

Народний синоптик Володимир Деркач спрогнозував, що заморозки в Україні можуть вдарити упродовж останньої декади жовтня 2020.

У перші дні жовтня очікується досить тепла погода, але вже з середини першої декади місяця температура знизиться й задощить, поділився експерт прогнозом з Фактами.

За словами співрозмовника, через кілька днів температура повітря підвищиться. Деркач додав, що потепління захопить і початок другої декади жовтня.

"...Потім погода буде прохолодною та з дощами, але не дуже сильними. А під кінець декади знову потеплішає на кілька днів. Останні десять днів жовтня очікуються прохолодними, ночами можливе сильне зниження температури й навіть заморозки", – сказав народний синоптик.

Раніше Володимир Деркач склав прогноз погоди для України на вересень 2020. Народний синоптик говорив, що в останню десятиденку місяці буде хороша погода, яку можна вважати бабиним літом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти