"Готуйте парасольки": синоптик спрогнозувала відлигу в Україні в новорічну ніч

28 грудня 2021, 03:15
Як каже відомий синоптик Наталка Діденко, в ніч з 31 грудня на 1 січня в Україні, завдяки приходу південного циклону, встановиться досить тепла погода.
Відлига
Синоптик спрогнозувала відлигу в Україні в новорічну ніч / УНІАН

У новорічну ніч-2022 в Україні буде відлига ‒ після сильних морозів і снігопадів. Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко в соціальній мережі Facebook.

"Очікується відлига і висока, з плюсами, температура повітря, часом дощ і мокрий сніг. Підготуйте святкові парасолі", - зазначила вона.

28 грудня в Україну прийде південний циклон. У центральних областях очікуються найбільш складні погодні умови - сильний сніг, хуртовини, снігові замети, каже Діденко.

відео дня

"Негода торкнеться західних областей (крім Закарпаття, Волині та Рівненщини), сходу України та півдня. У південній частині, де очікується висока температура повітря, йтиме мокрий сніг і дощ. Відповідно, на дорогах водіям буде несолодко – тому, якщо ніяк не можна відкласти завтрашні поїздки по цих регіонах, будьте дуже уважні і перевірте машину на наявність всіх необхідних речей", - пише синоптик.

У північних областях України вельми вірогідний сніг, а конкретно на дорогах буде слизько. У Києві у вівторок, 27 Грудня, прогнозують хмарну погоду і є ймовірність снігопаду.

"Морози поки утримуються, вночі в Києві -8...-10 градусів, вдень близько -5 градусів", – підсумувала Діденко.

читайте такожЗими не буде: українці дізналися "катастрофічний" прогноз з екстремальною погодою

Нагадаємо, раніше синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха розповіла про те, що після сильних морозів Україну чекає потепління. На вихідних може випасти мокрий сніг. Однак вона не виключила, що на Новий рік в країну знову можуть повернутися холоди.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти