Квітень принесе в Україну різке похолодання

31 березня 2022, 19:34
3-4 квітня свіжа повітряна маса дійде до всієї України.
погода
Погода в Україні / pixabay

Погода в Україні у квітні буде багатою на метеорологічні явища. У перших числах очікуються дощі, мокрий сніг, а також коливання температур від нуля до +20.

Як передає синоптик Наталка Діденко, 1 квітня температурна картинка в Україні буде нерівномірною. У центральних і східних областях, а також у південній частині країни стовпчики термометрів підстрибнуть до +15... +20 градусів.

Водночас у західних регіонах вже похолодає до + 6... +12 градусів, хоча, наприклад, на Буковині ще втримаються +15 ... +17 градусів. Холоднішати почне і на півночі України, але основного похолодання варто очікувати 2-3 квітня.

відео дня

Дощі, місцями сильні, пройдуть у західних областях, у північній частині, доберуться до Вінницької та Черкаської областей. На решті території України очікується суха погода.

У Києві в перший день квітня пройде дощ, а температура повітря складе близько +11... +13 градусів.

"А ось 2-3 квітня стовпчики термометрів присядуть відпочити від несподіваного тепла і весна покаже незалежний свій характер – похолодає до 0... +4 градусів, дощ буде переходити в мокрий сніг", – обіцяє синоптик.

За її словами, 2 квітня на сході, півдні і в більшості центральних областей нашої країни ще втримається тепла погода, проте 3-4 квітня свіжа повітряна маса дійде і туди.

читайте такожПривернете удачу і неймовірне багатство: прикмети на квітень, які принесуть небувалий успіх

Квітень принесе в Україну різке похолодання

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти