Україну накриють заморозки: синоптик обнадіяла швидким потеплінням

14 квітня 2020, 15:59
В Україні опади очікуються у східних областях.
природа_погода_иней_заморозки
В Україні опади очікуються у східних областях / 1zoom.ru

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, в середу, 15 квітня, в Україні холодний атмосферний фронт, який приніс різке зниження температури повітря, дощі і сніг, зміститься на схід.

Вона підкреслила, що опади очікуються у східних областях, на півдні, в Дніпрі і районах, при цьому в більшості областей України буде сухо.

Вночі будуть заморозки 0-5 градусів у західних, північних областях, у більшості центральних областей. На півдні і сході вночі 1 +5 градусів. Вдень температура до +7 +13 градусів.

відео дня

У Києві в середу опади малоймовірні. Вночі ймовірні заморозки 1-3 градуси, вдень в середу потеплішає до +8 +10 градусів.

Синоптик зазначила, що атмосферний фронт перетинає Україну і контрасти в зоні фронту значні: перед фронтом +15 +19 градусів, за фронтом +3 +6 градусів.

Україну накриють заморозки: синоптик обнадіяла швидким потеплінням

16-17 квітня потеплішає, але буде сильний північно-західний вітер, 18 квітня, на Великдень знову трохи похолодає, додала Діденко.

Україну накриють заморозки: синоптик обнадіяла швидким потеплінням

Як розповіли в Укргідрометцентрі, 15-17 квітня в Україні на поверхні грунту, а в середу ще й у повітрі заморозки 0-5 градусів, в Карпатах у середу можливий схід лавин.

"Вночі 15 квітня в західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях сильні (на поверхні ґрунту і в повітрі) заморозки 0-5 градусів. Вночі 16 квітня у східних, 17 квітня у північних областях на поверхні грунту заморозки 0-3 градуси. У Київській області вночі 15 квітня сильні (на поверхні ґрунту і в повітрі) заморозки 0-5 градусів, вночі 17 квітня по області на поверхні грунту заморозки 0-3 градуси. У Києві вночі 15 квітня сильні (на поверхні ґрунту і в повітрі) заморозки 0-2 градуси", - попередили синоптики.

Україну накриють заморозки: синоптик обнадіяла швидким потеплінням
/ meteo.gov.ua

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в квітні 2020 року середньомісячна температура в Україні очікується в межах 10-12 градусів тепла, в горах 6-7 градусів тепла, що на 1,5-2 градуси вище середніх значень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти