StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірку серіалу Емілі у Парижі пограбували на 3 мільйони гривень

15 травня 2023, 22:39
Лілі Коллінз залишилася не тільки без особистих коштів і гаджетів, але і втратила безцінні спогади про заручини.
Лілі Коллінз
Лілі Коллінз пограбували в Лос-Анджелесі / instagram.com/lilyjcollins

Англо-американська акторкаа, зірка гучного серіалу Емілі в Парижі, Лілі Коллінз стала жертвою зухвалого пограбування в Лос-Анджелесі.

Артистка вирушила на відпочинок в спа-салон одного з кращих готелів Західного Голлівуду. Особисті гаджети і коштовності вона залишила в камері схову, яку виявила відкритою і порожньою по поверненню.

Поліцейські, які прибули на місце злочину, засвідчили крадіжку, проте зазначили, що слідів злому в комірці, де знаходилися особисті речі Коллінз, виявлено не було. Вони відкрили справу про випадок пограбування, яке було класифіковано, як "таке, о перевищує суму 10 тис. доларів". Про це повідомляє DailyMail.

відео дня

Серед вкрадених речей значиться і обручка акторки, інкрустована рожевим діамантом. Вона отримала її в подарунок від режисера Чарлі Макдауелла у вересні 2020 року, і за якого вийшла заміж через рік.

Акторка вважає каблучку безцінною, проте експерти таблоїду припускають, що вартість коштовності може перевищувати 65 тис.фунтів стерлінгів (понад 3 млн. гривень).

Раніше стало відомо, що українська топ-модель Алла Костромічова вагітна вдруге. Манекенниця показала значний животик в розкішному образі.

Також донька Джонні Деппа і Ванесси Параді Лілі-Роуз Депп вперше розповіла про своє нове любовне захоплення, і продемонструвала пристрасний поцілунок з обраницею.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти