StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка серіалу "Чому жінки вбивають" вагітна первістком

11 липня 2024, 08:13
69
Александра Даддаріо вміло приховувала свій стан від папараці.
Александра Даддаріо
Александра Даддаріо новини - Александра Даддаріо вперше вагітна / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американська акторка Александра Даддаріо вельми оригінальним способом оголосила, що чекає на дитину. Швидку появу первістка артистка приховувала, поки у неї не з'явився вже значний животик.

У своєму блозі в Instagram Даддаріо опублікувала знімок із вагітної фотосесії. "Дуже щаслива, що моя дитина ходитиме в дитячий садок із дітьми Марго Роббі та Гейлі Бібер", - написала вона.

Таким чином акторка натякнула, що вона, як і вище названі голлівудські знаменитості, стане мамою приблизно в один і той самий час. Подробиць своєї вагітності Александра поки розкривати не стала.

відео дня

Александра Даддаріо перебуває у стосунках із продюсером Ендрю Формом з 2020 року. У червні 2022 року пара уклала офіційний шлюб.

Хто така Александра Даддаріо?

Александра Даддаріо - американська акторка. Здобула популярність після ролі Аннабет Чейз в екранізації романів про Персі Джексона. Серед інших її робіт - "Техаська різанина бензопилою", "Розлом Сан-Андреас", "Рятувальники Малібу", "Чому жінки вбивають". У 2021 році вона знялася в першому сезоні серіалу HBO "Білий лотос", за який здобула широке визнання критиків і номінацію на премію "Еммі", повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що у зірки "Гаррі Поттера" Емми Вотсон новий роман. 34-річну акторку папараці зняли під час ніжних поцілунків із загадковим брюнетом в Оксфорді.

Також у ЗМІ з'явилися чутки про те, що "Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Арнольда Шварценеггера стануть батьками. Для Кріса і Кетрін це буде третя спільна дитина.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти