StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кохання без приворотного зілля: у зірки "Гаррі Поттера" Емми Вотсон новий роман

3 липня 2024, 12:25
159
34-річну акторку заскочили під час короткого побачення із загадковим брюнетом.
Емма Вотсон
Емма Вотсон новини - Емма Вотсон закрутила новий роман / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Британська акторка і модель Емма Вотсон у травні минулого року завершила тривалий роман із Брендном Гріном - сином багатого підприємця в індустрії моди. Відтоді артистка заглибилася в навчання. Вона отримує ступінь магістра в престижному оксфордському університеті.

Але в Оксфорд її тепер ваблять не тільки академічні успіхи. Днями Вотсон застукали папараці за поцілунками із загадковим молодим чоловіком.

Про це повідомляє видання The Sun. У кадрі Емма виглядала абсолютно закоханою, поки її обранець ніжно гладив її по щоці.

відео дня

"Вона виглядала неймовірно щасливою, немов їй не було ніякого діла до всього на світі. Вони були неймовірно близькі - здавалося, їм було все одно, хто на них дивиться. Вони дивилися тільки один на одного", - повідомляють виданню очевидці.

У Емми Вотсон було кілька гучних романів - з регбістом Меттом Дженні, актором Кордом Оверстрітом, бізнесменом Лео Робінтоном тощо. Їй навіть приписували стосунки з принцом Гаррі, але зірка цей зв'язок категорично заперечує.

Хто така Емма Вотсон?

Емма Вотсон - британська акторка, модель, громадська діячка. Світову славу здобула в дитячому віці завдяки виконанню ролі Герміони Грейнджер у фільмах про Гаррі Поттера. Є послом доброї волі ООН-жінки, займається боротьбою за рівність статей. Була обличчям косметичного бренду Lancôme, співпрацювала з дизайнеркою Вів'єн Вествуд і британським будинком моди Burberry. Найвідоміші кінороботи: фільми про Гаррі Поттера, "Балетні туфельки", "Переваги скромників", "Елітне суспільство", "Маленькі жінки".

Голлівуд - останні новини:

Раніше 21-річна дочка Біла Гейтса підтвердила роман з онуком легендарного музиканта. Фібі з'явилася на свій випускний із престижного університету в компанії спадкоємця іменитого сімейства.

Також стало відомо, що у зірки "Щоденника пам'яті", 94-річної акторки Джини Роулендс, діагностували хворобу Альцгеймера. Про це пресі повідомив син артистки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти