Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька опинилася в лікарні

21 липня 2024, 10:23
251
Акторці стало погано посеред ночі. Медики поклали її під крапельницю.
Дар'я Петрожицька
Дар'я Петрожицька новини - Петрожицька потрапила до лікарні / колаж: Главред, фото: instagram.com/petrozhitskaya

Українська акторка театру і кіно, зірка серіалів "Папік" і "Встигнути до 30" Дар'я Петрожицька перенесла не найприємнішу пригоду, яка привела її до лікарні. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Артистка опублікувала фотографію з лікарні - їй поставили крапельницю. Медична допомога їй знадобилася серед ночі, адже на годиннику було 02:51.

Пізніше Петрожицька, коли стала почуватися краще, вийшла на зв'язок із шанувальниками. Вона розповіла, що криза минула, і тепер їй потрібен відпочинок. Також вона нагадала фанатам про важливість турботи про своє здоров'я.

відео дня

"Дякую за підтримку. Дякую всім, хто мені писав і пише. Все гаразд зі мною. Не буду вдаватися в подробиці. Проте скажу, бережіть своє здоров'я та не затягуйте. Здоров'я – це важливо. Особливо, коли півень клюне в [сідниці], то буде важче. Мирного неба всім, а я буду відпочивати", - поділилася Дар'я Петрожицька.

Дар'я Петрожицька
Дар'я Петрожицька новини - Петрожицька потрапила до лікарні / instagram.com/petrozhitskaya

Хто така Дар'я Петрожицька?

Дар'я Петрожицька - українська акторка театру та кіно. Широку популярність здобула завдяки ролі в серіалі "Папік". Заслужена артистка України (2021). Брала участь у десятому сезоні українського вокального шоу "Голос країни" (дійшла до фіналу), повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український актор, режисер і ведучий Ахтем Сеітаблаєв розкрив причину розриву зі своєю молодою нареченою. Пара була заручена з осені 2023 року.

Також відома українська журналістка Емма Антонюк зробила зізнання про особисте життя письменника і музиканта Сергія Жадана, з яким вона перетиналася на богемних вечірках в юності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти