StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" загриміла в лікарню після важкого розриву

22 серпня 2023, 03:40
530
Торі Спеллінг поскаржилася на госпіталізацію, через яку їй довелося залишити дітей.
Торі Спеллінг
Торі Спеллінг потрапила в лікарню / колаж: Главред, фото: instagram.com/torispelling

Американську ведучу, письменницю і акторку Торі Спеллінг, яка зіграла Донну Мартін в культовому молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", переслідують невдачі: спершу після смерті батька їй дісталася лише невелика частка спадщини, потім чутки про невірність чоловіка, актора Діна Макдермотта, важкі пологи і остаточний розрив зі зрадником...

Все це призвело до того, що Спеллінг опинилася в лікарні. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала свій знімок, яким пояснила, куди зникла з інформаційного простору. На фото, знятому в лікарні, зображена рука Торі з крапельницею.

"4 дні тут і я вже так сумую за своїми дітками. Вдячна їм і пишаюся моїми сильними, сміливими, стійкими і добрими до глибини душі дітьми, які залишаються оптимістами незалежно від того, які перешкоди встають у нас на шляху", - написала артистка.

відео дня

Про причини своєї тривалої госпіталізації Торі не розповіла ні слова. Шанувальники припускають, що її підкосило розставання з Діном Макдермоттом.

Також деякі таблоїди відзначають, що раніше акторка зі своїми п'ятьма дітьми перебралася в трейлер через плісняву, яку виявили в їхньому будинку, і яка могла вплинути на здоров'я Спеллінг.

Торі Спеллінг
Торі Спеллінг потрапила в лікарню / instagram.com/torispelling

Раньше Брітні Спірс емоційно прокоментувала своє розлучення з актором і фітнес-тренером Семом Асгарі після шести років стосунків і 14 місяців офіційного шлюбу.

Також інсайдер розкрив, у чому секрет щасливих стосунків Бекхемів. Вікторія важко працює над собою і своїм сімейним життям щоб підтримувати амплуа однієї з найпривабливіших зіркових пар.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти