StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка фільмів Тарантіно звинувачений у домашньому насильстві - подробиці

23 серпня 2024, 02:00
1176
На Майкла Медсена поскаржилася його третя дружина.
Майкл Медсен із дружиною
Майкл Медсен новини - Майкл Медсен заарештований за звинуваченням у домашньому насильстві / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

66-річний американський актор Майкл Медсен, відомий своїми характерними ролями, днями став головним героєм каліфорнійських перших шпальт. Поліція заарештувала артиста і доставила до відділку за звинуваченням у домашньому насильстві.

Як повідомляє видання Variety, правоохоронці прибули в будинок Медсена в Малібу після того, як до них по допомогу звернулася ДеАнна Морган - дружина актора. За словами жінки, між нею та чоловіком виникла сварка, під час якої він застосував до неї силу: штовхнув і вигнав з дому.

Наразі Майкла Медсена звільнено під заставу в розмірі 20 тис. доларів. "Це була суперечка між Майклом та його дружиною, яка, як ми сподіваємося, вирішиться позитивно для них обох", - прокоментував обвинувачення свого клієнта представник актора.

відео дня

У Майкла Медсена і раніше були проблеми із законом: у 2012 та 2019 роках його заарештували за водіння в нетверезому вигляді. У 2012 його також взяли під варту за жорстоке поводження з дитиною: Медсен втратив контроль над собою, коли застав сина-підлітка за курінням марихуани.

Хто такий Майкл Медсен?

Майкл Медсен - американський актор, поет, фотограф. Найбільш відомий завдяки співпраці з режисером Квентіном Тарантіно в таких картинах, як "Скажені пси" (1992), "Убити Білла" (2004), "Мерзенна вісімка" (2015). Загалом на рахунку Медсена понад 170 кіноробіт. З-під його пера також вийшло 8 поетичних збірок.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Піратів Карибського моря", голлівудська акторка Кіра Найтлі, розповіла про невиліковний розлад дочки, який дівчинка успадкувала від своєї зіркової матері.

Також стало відомо, що будинок Тома Генкса пограбували. Його особняк у Лос-Анджелесі, в якому він живе з дружиною Ритою Вілсон, постраждав від рук банди серійних грабіжників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти