StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка "Людини-павука" Том Холланд потайки заручився з колегою Зендайєю

1 грудня 2022, 17:25оновлено 1 грудня 2022, 17:55
Британський і голлівудський актор Том Холланд таємно заручився зі своєю американською колегою по трилогії "Людина-павук" Зендайєю.
Том Холланд, Зендая
Том Холланда та Зендая / колаж фото https://ua.depositphotos.com

Відомий британський актор тому Холланд (найбільше відомий як нинішній виконавець ролі супергероя Людини-павука / Пітера Паркера) таємно заручився зі своєю коханою і колегою - Зендаей. обручитися. Чутки про це були опубліковані на сторінці спільноти Pop Hive в сервісі мікроблогів Twitter.

Фанати пари дуже зраділи такій новині. Але, зі зрозумілих причин, зірки фільму "Людина-павук" у кінематографічному всесвіті Marvel ситуацію зі своїми заручинами ніяк не прокоментували.

Про роман Холланда з Зендайєю стало відомо восени минулого року. Однак і до того, ще за кілька місяців, пару безліч разів ловили папараці за обіймами або навіть поцілунками.

Коли Холланд і Зендая офіційно підтвердили свій роман, вони регулярно стали з'являтися на публіці разом.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Бен Аффлек і Дженніфер Лопес опинилися на межі розлучення всього через 4 місяці після весілля - непримиренний конфлікт в сім'ї провокує новоспеченого подружжя.

Також була розкрита справжня причина, по якій від співачки-запроданки Наташі Корольової пішов перший чоловік, музикант і композитор Ігор Ніколаєв. Іронічно, але зі своїм другим чоловіком співунка наступила на ті ж граблі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти