StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жизель Бюндхен похвалилася сталевими кубиками пресу на бразильському карнавалі

20 лютого 2023, 21:47
Супермодель похизувалася тілом на червоній доріжці в квітчастому топі і занижених брюках.
Жизель Бюндхен
Жизель Бюндхен показала міцний прес на карнавалі в Бразилії / instagram.com/gisele

Бразильська супермодель, колишній янгол Victoria's Secret і акторка Жизель Бюндхен схоже на повну силу насолоджується холостяцьким життям. Днями вона в компанії друзів відвідала Бразильський карнавал.

Світський захід відвідало безліч медійних персон в екстравагантних нарядах, проте Бюндхен перевершила їх усіх. Бразильська красуня в наряді в стилі ранніх двохтисячних підкорила шанувальників своєю легкістю і невимушеністю.

Жизель постала перед журналістами в короткому яскравому топі з відкритими плечима, і укорочених брюках-скінні із заниженою талією. Модель була взута в золотисті босоніжки на шпильці з тонкими ремінцями.

відео дня

Бюндхен хоч і практично відійшла від справ, але за фігурою стежить з колишнім завзяттям. Модель займається йогою, танцями і джиу-джитсу, щоб підтримувати себе у формі.

Спортивні досягнення бразилійки видно неозброєним оком - на червоній доріжці вона показала сталевий прес з запаморочливим рельєфом. Її знімки з'явилися на сторінці заходу в Instagram.

Раніше популярна модель plus-size Ешлі Грем опублікувала серію відвертих знімків - на фото зірка з'явилася в корсеті, який навряд чи прикривав її шикарне декольте, і без спідньої білизни.

Також британська акторка і письменниця, зірка серіалу Династія, Джоан Коллінз похизувалася в свої 89 - років в шикарному блакитному бікіні біля басейну в компанії молодшого неї на 32 роки чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти