StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Юрія Ткача загриміла в лікарню: чи довелося лягти під ніж

7 серпня 2024, 17:47
366
У дружини актора студії "Квартал 95" Юрія Ткача Вікторії почалися проблеми зі здоров'ям, тому вона була вимушена звернутися до лікарів.
Дружина Юрія Ткача загриміла в лікарню: чи довелося лягти під ніж
Дружина Юрія Ткача розповіла про проблеми зі здоров'ям / Колаж: Главред, Фото: instagram.com/yuriy_tkach, instagram.com/viktoriya_tka4

У своєму Instagram Вікторія Ткач показалася в лікарні і пояснила, з якою проблемою стикнулася.

Дружина коміка поділилася з шанувальниками, що, на жаль, у її нирках утворилися камені. Отож, спеціалісти порадили їй зробити операцію та видалити утворення. До слова, Вікторії пощастило, адже лікарі знайшли лише один камінь розміром в 1 см.

відео дня

"Ну, що, чи є в мене тут такі самі заводи, як і я, з виробництва каменів у нирках? Сьогодні (7 серпня – прим. ред.) буду прощатися з моїм малим розміром в 1 см", - поділилася з користувачами Вікторія.

Через деякий час після операції дружина Юрія Ткача опублікувала сторіс на сторінці в Instagram та показалася в лікарняній палаті.

Дружина Юрія Ткача в лікарні
Дружина Юрія Ткача в лікарні / / Фото: instagram.com/viktoriya_tka4

Вікторія розповіла підписникам, що з нею все добре – процедура пройшла успішно й лікарі видалили камені з її нирок.

Обраниця шоумена також опублікувала знімок, на якому позувала перед камерою. Жінка на фото усміхалася та підписала сторіс словом: "Готово".

Дружина Юрія Ткача після операції
Дружина Юрія Ткача після операції / / Фото: instagram.com/viktoriya_tka4

Наразі Вікторія Ткач почувається чудово та готується повернутися до сім’ї.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко теж, на жаль, не так давно загриміла в лікарню. Напередодні госпіталізації Глущенко поласувала морепродуктами, що зі свого боку призвело до гострої алергічної реакції - набряку Квінке, який може навіть перекривати дихальні шляхи. Це вже четвертий набряк підряд, за словами Глущенко. Після важкого нападу артистка опинилася під крапельницями.

Дочка третього президента України Віктора Ющенка - Віталіна Ющенко також нещодавно потрапила в неприємну ситуацію. Вона поділилася з шанувальниками, що відчула оніміння від укусу шершня і просить про допомогу. Вона додала, що батько її ще з дитинства попереджав про небезпеку від шершня. Віталіна опублікувала пост, в якому запитала поради у своїх підписників.

А от Зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий поступово повертається до життя - лікарям вдалось чудом поставити коміка на ноги. Зараз артист проходить реабілітацію після поранення на фронті - серйозного осколкового ураження. Розовий подякував лікарям і заявив, що вже почувається краще і навіть пробує грати в теніс.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти