StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вже четвертий набряк Квінке": зірка "Дизель Шоу" загриміла в лікарню

6 серпня 2024, 18:45
2779
Яна Глущенко опинилася під крапельницями після важкого нападу.
Яна Глущенко
Яна Глущенко новини - Яна Глущенко потрапила до лікарні з набряком Квінке / колаж: Главред, фото: instagram.com/yamo4ka

Українська артистка проєкту "Дизель Шоу" Яна Глущенко провела не найприємніший вечір у лікарні. Про це акторка розповіла у своєму блозі в Instagram.

Напередодні госпіталізації Глущенко поласувала морепродуктами, що зі свого боку призвело до гострої алергічної реакції - набряку Квінке, який може навіть перекривати дихальні шляхи. Напад повторювався цілих чотири рази.

Комедіантка зізналася: про свою алергію на рибу і креветки знала, але все ж пішла на ризик. У лікарні її стан стабілізували крапельницею.

відео дня

"А як ви проводите вечір? У мене, наприклад, вже четвертий набряк Квінке. 38 рочків, а щось мізків не додалося. У мене алергія на креветки, мені їх категорично не можна, але я якось визначила, що їх мені можна 5 штук. Так вчора і сталося, тільки ще додалася одна сушена рибка... І вуаля! Після крапельниці вже краще, але набряк буде ще днів 5. Тому хожу ці дні хом'яком, і більше ніяких креветок з рибою", - каже Яна Глущенко.

Яна Глущенко
Яна Глущенко новини - Яна Глущенко потрапила до лікарні з набряком Квінке / колаж: Главред, фото: instagram.com/yamo4ka

Що таке Дизель-шоу?

Дизель-шоу - українське гумористичне скетч-шоу. Перша трансляція відбулася 2015 року. Загалом на телебаченні вже вийшло 9 сезонів шоу (128 епізодів). Під час повномасштабної війни "Дизель-шоу" гастролює з благодійними концертами.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше боксер В'ячеслав Узєлков зробив дивну заяву про своє особисте життя після того, як його син вирішив публічно відректися від батька. Спортсмен натякнув на створення нової сім'ї.

Також українська співачка Камалія зізналася, що не розповіла дітям про її розлучення з Мохаммадом Захуром. Вона розповіла, що колишній чоловік заборонив їй робити це до повноліття дівчаток.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти