StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина тяжкохворого Брюса Вілліса зізналася, за що відчуває себе винуватою

17 листопада 2023, 12:32
374
Емма Хеммінг заявила, що до неї звертається багато людей, чиї рідні та близькі теж страждають, як Брюс Вілліс, від лобно-скроневої деменції.
Брюс Вілліс, Емма Хемінг
Емма Хемінг розповіла про те, як допомагає Брюсу Віллісу боротися з хворобою / колаж: Главред, фото: imdb.com, instagram.com/emmahemingwillis

Колишня модель Емма Хемінг, дружина тяжкохворого легендарного актора і продюсера Брюса Вілліса зізналася, що відчуває сильне почуття провини. Він це вона заявила в інтерв'ю для проекту Sunday Paper.

Хемінг розповіла, що їй пощастило, тому що має фінансові можливості, щоб піклуватися про свого чоловіка, а У інших сімей їх може не бути.

"Я борюся з почуттям провини, знаючи, що у мене є ресурси, яких Немає У інших. Я завжди можу вийти на прогулянку, щоб провітрити голову. Від мене не вислизає той факт, що не всі партнери по догляду можуть це зробити", - повідомила вона

відео дня

Також Хемінг заявила, що до неї звертається багато людей, чиї рідні та близькі теж страждають, як Вілліс, від лобно-скроневої деменції.

"Хочу, щоб ви знали, коли зі мною зв'язуються члени інших сімей, які зіткнулися з деменцією, я бачу в їхніх історіях відображення власної скорботи, втрати, неймовірної печалі", ‒ підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше дружина Брюса Вілліса розповіла, як молодша дочка реагує на його хворобу. Емма зазначає, що 9-річна Евелін характером схожа на свого батька, і її безпосередність змушує маму ковтати сльози.

Також стало відомо, що перша дружина актора, Демі Мур, завершила кінокар'єру заради хворого Брюса Вілліса. Емма Хемінг висловила свою думку з цього приводу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти