StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Іраклі Макацарія заспівала: екс-холостяк поділився ніжним відео

22 червня 2023, 09:47
Іраклі Макацарія поділився ніжним відео, як співає його молода дружина Ліза Чичуа.
Іраклі Макацарія, Ліза Чичуа
Іраклі Макацарія іЛіза Чичуа - щаслива пара / instagram.com/maqatsa

Колишній герой одного з сезонів української версії реаліті-шоу "Холостяк", грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія поділився на своїй сторінці в Instagram незвичайним відео.

На ньому під фортепіано співає його вагітна дружина Ліза Чичуа. "Я люблю тебе більше всього на світі", - прокоментував фото грузинською мовою вже не холостяк Макацарія.

Варто відзначити, що дружина грузинської зірки відмінно співає. На відео вона виконує пісню грузинською мовою і ця пісня дуже схожа на колискову.

відео дня

На відео - вагітна Ліза Чичуа співає пісню:

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що Іраклі Макацарія і його дружина Ліза стали батьками. Нібито 21-річна дружина комерсанта Ліза Чичуа в п'ятницю, 2 червня, народила йому сина. Також Макацарія не став мучити фанатів і розповів, що немовля було вирішено назвати Георгієм.

Тим часом, пара не робила фото малюка і не давала ніяких коментарів з приводу даної події. Більш того, буквально через кілька днів Макацарія полетів на Домінікану і навіть зазначив у своїх сторіз молоду дружину.

Раніше також стало відомо, що британський актор і голлівудська зірка Джуд Лоу став батьком в сьомий раз - його нинішня дружина народила йому другу спільну дитину. Всього у Лоу семеро дітей від чотирьох різних жінок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти