StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Повне розчарування: "холостяк" Макацарія показав дружину в купальнику

22 лютого 2023, 11:36
Радісна новина про вагітність Лізи Чічуа розлетілася по ЗМІ занадто швидко.
Іраклі Макацарія, Ліза Чичуа
Іраклі Макацарія спростував чутки про вагітність Лізи Чічуа / instagram.com/maqatsa

Грузинський бізнесмен і продюсер, головний герой 6 сезону романтичного реаліті Холостяк, учасник танцювального шоу Танці з зірками, Іраклі Макацарія не зміг обрати собі дружину на шоу.

Своє кохання він зустрів в Грузії в особі студентки-медика практично вдвічі молодше нього на ім'я Ліза Чічуа. Закохані зіграли весілля після півтора років стосунків влітку 2022 року.

Днями Макацарія під час привітання дружини з Днем святого Валентина спровокував чутки про вагітність. Шанувальники пари тут же почали вітати їх з прийдешнім поповненням.

відео дня

Однак пізніше колишній "холостяк" на своїй сторінці в Instagram поділився знімками Чічуа, на яких дівчина відпочиває в шезлонгу в купальнику. На фото чітко видно, що у неї міцний прес з кубиками, а вагітного животика немає і в помині.

Втім, це не до кінця спростовує чутки про те, що Макацарія і Чічуа скоро стануть батьками: фотографії і купальник на Лізі дуже нагадують ті, якими ділилася пара ще влітку, під час їх медового місяця. Таким чином, якщо Ліза і вагітна, то подружжя ясно дає зрозуміти, що підвищеної уваги до цієї частини їхнього особистого життя вони не хочуть.

Іраклі Макацарія, Ліза Чичуа
Іраклі Макацарія спростував чутки про вагітність Лізи Чічуа / instagram.com/maqatsa

Раніше стало відомо, що британський актор і голлівудська зірка Джуд Лоу став батьком в сьомий раз - його нинішня дружина народила йому другу спільну дитину. Всього у Лоу семеро дітей від чотирьох різних жінок.

Також голлівудська комедійна акторка австралійського походження Ребел Вілсон зробила своїй дівчині пропозицію руки і серця в Діснейленді. Разом артистка та її обраниця вже виховують дочку.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти