StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Брюса Вілліса розповіла, чи розуміє той, що невиліковно хворий

5 жовтня 2023, 21:25
Дружина Брюса Вілліса Емма Хеммінг розповіла про те, як важко прийшла до прийняття невиліковної хвороби чоловіка.
Емма Хемінг, Брюс Вілліс
Емма Хемінг в деталях розповіла про важку хворобу Брюса Вілліса / колаж: Главред, фото: instagram.com/emmahemingwillis, ua.depositphotos.com

Британська актриса і фотомодель Емма Хемінг, яка є дружиною тяжкохворого 68-річного актора Брюса Вілліса ‒ зізналася, що дуже злякалася, коли почала досліджувати лобно-скроневу деменцію (після того, як йому поставили цей діагноз).

Про це вона розповіла в подкасті "Пам'ятай мене". За словами Хеммінга, вона відкрила подкаст у дні сум'яття після того, як Брюсу поставили діагноз.

Як каже Емма, вона що досі не знає, чи розуміє Брюс, що у нього недоумство. Однак, підкреслила вона, від нього страждає не тільки її чоловік але і вся їхня сім'я.

відео дня

"Це важко не тільки для людини, у якого поставлений діагноз, але і для його сім'ї. І це не є винятком ні для Брюса, ні для мене, ні для наших дівчаток. Коли кажуть, що це сімейна хвороба, це дійсно так", ‒ сказав він.

Нагадаємо, раніше у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте лобно-скронева деменція, яку йому діагностували рік по тому, не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Емма Хемінг, дружина актора, намагається всіляко оберігати його. Вона звернулася до папараці, які буквально переслідують Вілліса, з проханням поважати його приватність, і пояснила, як потрібно спілкуватися з людьми з його діагнозом.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти